Cum nuantezi parul fara culori artificiale

Fiecarei femei ii trece cel putin o data prin minte sa apeleze la o schimbare, una mai dramatica ca alta. Totusi, se stie, solutiile actuale de colorare a parului, respectiv cele chimic, pot avea efecte negative asupra sanatatii parului. De altfel, nu uita ca si un par ce nu trece prin procese de colorare sau de stilizare se poate confrunta cu diferite probleme ale podoabei capilare, asa cum o fac si celelalte doamne.

Totusi, pentru doamnele care-si doresc o colorare mai sanatoasa, dar nu extrem de dramatica si de daunatoare exista cateva solutii. Acestea nu sunt bineinteles permanente, dar pot oferi o usoara modificare a nuantei parului. Iata care sunt acestea.

 

l  Musetelul

Utilizarea unor produse de ingrijire pe baza de musetel (unele) sau clatirea parului cu ceai de musetel are un efect de iluminare a parului. Asta inseamna ca daca ai un par blond, il poti face sa fie si mai luminos apeland la acest truc.

 

l  Infuzia de foi de ceapa (rosie) sau coji/frunze de nuca

Cele doua plante detin foarte mult pigment de culoare in structura acestora. Realizarea unei infuzii de tip ceai ajuta la eliminarea acestui pigment, in care-ti poti tine parul timp de cateva minute. Astfel, parul tau poate capata o nuanta castanie sau usor rosiatica in doar cateva minute, fie mai multa stralucire.