Cel mai bun mod de a peria părul

Periile de păr nu sunt doar pentru pieptănat sau coafat, ci sunt și o parte importantă a sănătății generale a părului. Potrivit profesioniștilor, fie el bărbat sau femeie, periajul părului nu ar trebui să fie opțional pentru nimeni. De la îmbunătățirea sănătății scalpului până la ținerea la distanță a căderii premature a părului, periajul corect și regulat oferă rezultate minunate pe care probabil nu le-ați imaginat niciodată!

Cel mai bun beneficiu al perierii părului este condiționarea fiecărei șuvițe de păr. Scalpul nostru are uleiuri naturale hrănitoare care nu își pot croi drum în jos prin păr fără ajutor. Periajul adecvat ajută aici la distribuirea acestor uleiuri. Perierea părului stimulează scalpul și întărește foliculii de păr în acest proces. Călătorim 50-100 de fire de păr pe zi și este natural, deoarece acestea cresc din nou în câteva luni. Periile ajută la îndepărtarea acestor fire de păr gata de îndepărtat fără a provoca căderi premature.

Tehnica de periere a părului depinde în mare măsură de tipul și scopul părului. Dar pentru pieptănarea obișnuită sau pentru coafarea specială, o regulă rămâne aceeași: nu trebuie să aplicați multă forță în timp ce vă periați părul, chiar și atunci când luptați împotriva nodurilor. În timp ce îți descurci părul, este ideal să începi cu vârfurile. Aplicați mișcări mici și constante pentru a elibera partea inferioară a părului și apoi lucrați treptat în sus. După ce ajungeți în zona scalpului, ar trebui să puteți folosi mișcări lente și mai lungi prin părul deja descurcat. A lua-o încet și ușor este mantra principală a perierii părului!

Periajul părului cel puțin o dată pe zi este ideal pentru a încorpora corect periajul în regimul tău de îngrijire a părului. Pentru părul uscat, periajul de două ori pe zi cu un model de dimineață și de noapte este bun pentru o abordare maximalistă. Periajul se face cel mai bine pe părul uscat, deoarece este mult mai puțin predispus la rupere decât firele de păr ude. Persoanele cu părul creț se pot peria părul ud, dar de preferință după folosirea unui balsam bun și cu o perie udă delicată dedicată.