Cum sa joci FarmVille fara Facebook

Cum sa joci FarmVille fara Facebook Cum sa joci FarmVille fara Facebook

FarmVille este unul dintre cele mai mari jocuri de pe Facebook, dar nu trebuie neaparat sa fiti in reteaua sociala pentru a-l juca. Dezvoltatorul Zynga a facut procesul accesibil in mai multe moduri, de pe site-ul propriu si prin descarcari de aplicatii.

Aceasta inseamna ca nici macar nu trebuie sa va conectati la contul Facebook pentru a juca FarmVille. Acest lucru este minunat daca vreti sa jucati la munca sau la scoala unde Facebook este blocat, sa depasiti dependenta de Facebook dar tot vreti sa jucati FarmVille sau daca nu va place sa fiti bombardat cu notificari Facebook in timp ce jucati.

FarmVille pe site-ul Zynga Jocul FarmVille de la Zyngagames.com este la fel de simplu cum va puteti imagina. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la contul dvs. Zynga sau sa faceti un cont gratuit daca nu aveti deja unul. Daca utilizati Facebook, puteti utiliza numele dvs. de utilizator Facebook si parola pentru a va conecta.

Jucati FarmVille 2 pe Zynga

Jocul in sine arata si se joaca exact asa ca pe Facebook. Exista un feed de activitate pe partea care va ofera cele mai recente actualizari de la prietenii dvs. din joc sau de la toti cei care joaca FarmVille, permitandu-va sa stiti tot ce aveti facut.

Puteti, de asemenea, verifica toate solicitarile dvs. actuale si sa ramaneti la curent cu un feed de stiri Farmville, care urmareste toate cele mai recente evolutii din joc.

Utilizati PC-ul, telefonul sau tableta pentru a juca FarmVille FarmVille este, de asemenea, accesibil de pe dispozitive Windows, Android sau iOS.

Puteti obtine FarmVille din Microsoft pentru computerul Windows 10 sau Windows 8, Google Play pentru a obtine FarmVille pe Android sau iTunes pentru a descarca aplicatia pe iPhone, iPad sau iPod touch.

Aplicatia FarmVille va conecteaza la FarmVille in acelasi mod in care o face si site-ul Zynga, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va conectati la contul dvs. Facebook pentru a juca