Cum functioneaza penisul?

Deci, domnilor, linistiti-va, caci nu dimensiunile vaporului, ci miscarea oceanului este ceea ce conteaza!Cum functioneaza penisul?

 

O erectie buna necesita o conditie dubla: rigiditatea penisului si umflarea glandului. Nu exista durata medie, erectia poate tine intre o secunda si 4 ore. Exista erectii care dispar, apoi reapar dupa cateva minute sau dupa cateva ore.

 

Toti barbatii au erectii in timpul noptii fara a avea, in mod necesar, vise erotice. Acest fenomen este normal!

 

Lungimea erectiei variaza de la 10 la 22 cm cu o medie care se situeaza in jur de 15 cm.

 

Disfunctiile de erectie sunt legate de diferiti factori:organici, sociali… Dar, cel mai des, impotenta este determinata de intamplarile neplacute din viata persoanei respective si de probleme psihologice.

 

Pentru a ameliora erectia, trebuie neaparat eliminate alcoolul si tutunul si trebuie favorizata o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice. In legatura cu acest lucru, intre 30 si 40 de ani, mai putin de un raport sexual pe luna este mai mult decat daunator. Deci, este necesar antrenamentul!

 

Cu varful ascutit, lung si subtire?

 

Nu toate organele sexuale se aseamana intre ele: in mare, exista trei familii diferite:

 

Familia clasica: baza si varful au aceeasi dimensiune;

Familia in forma de „brad”: baza este groasa si penisul se ingusteaza spre varf;

Familia in forma de „palnie”: baza este ingusta si varful gros.

In ceea ce priveste erectia, exista, de asemenea, diferente: erectii drepte, incovoiate/curbate, indreptate catre dreapta, catre stanga…

 

Penisuri celebre:

 

Priape

 

Nascut din uniunea dintre Dionysos si Afrodita, Priape, zeu greco-roman, a fost lovit de un farmec, inainte de nasterea sa,care ii atribuia un penis exagerat. Urmarit fara incetare de sotii gelosi, el pretindea ca era dotat sexual mai bine decat un magar. De la Priape s-a dat numele de priapism, bolii care provoaca erectii persistente si dureroase.

 

Henri de Toulouse-Lautrec

 

Pictorul Henri de Toulouse-Lautrec, mare amator de prostituate, era micut de inaltime, dar inzestrat cu un penis supradimensionat care i-a adus diferite porecle („nuia cu picioare”, „micul priape”).

 

Bonaparte

 

Bonaparte a murit pe 5 mai 1821 pe insula Sfanta Elena, oficial de un cancer la stomac. Dar, zvonurile care circula spun ca a fost otravit cu arsenic. Organele sale sexuale sunt pipernicite (2-3 cm): este un semn! Taiat cu scalpelul la autopsie, penisul imperial a fost vandut la licitatie in 1977 in lotul intitulat „tendoane, par de pe cap si fire din barba”. Dar, penisul vandut (al lui Bonaparte) este atat de mic incat se pune intrebarea daca nu este vorba, de fapt, de un varf/capat de coasta!