Ce sunt plasturii de slăbit și funcționează cu adevărat?

Plasturile de slăbit sunt dispozitive medicale care promit o scădere rapidă în greutate în cele mai critice părți ale corpului. Aceste produse sunt pe piață de câțiva ani și cu siguranță nu reprezintă o noutate în lumea dietelor, ci sunt în schimb ciclic din nou la modă.

Sunt tratamente care contin ingrediente active capabile sa patrunda in organism prin piele. Substanțele conținute de plasture, combinate, ajută la menținerea senzației de foame sub control, îmbunătățesc metabolismul și permit organismului să dreneze excesul de lichide, eliminând grăsimea.

Ce conțin plasturii de slăbit?

Sunt compuse de obicei din substante de origine vegetala care stimuleaza circulatia subcutanata si regleaza apetitul, actionand asupra centrilor nervosi. Printre cele mai cunoscute componente se numără ceaiul verde, care îmbunătățește metabolismul, garcinia, care reglează senzația de foame și ajută la combaterea formării de grăsimi, alge fucus, care arde grăsimile și acționează asupra tiroidei, guarana, care îmbunătățește starea de spirit. , fructele de acai, care oferă o doză bună de antioxidanți, și capsaicina, care stimulează circulația și contracarează retenția de lichide.

Pe piata exista multe tipuri de plasturi de slabit, mai mult sau mai putin eficiente in controlul greutatii. Ca întotdeauna, înainte de a cumpăra orice produs medical este esențial să contactați un profesionist. Plasturile de slăbit pot avea efecte secundare, de la insomnie la tahicardie, anxietate și greață.

De asemenea, nu sunt recomandate persoanelor care suferă de anumite boli și celor care iau anumite medicamente. În sfârșit, este bine de reținut că, pentru a fi folositori, plasturii de slăbit trebuie combinați cu o alimentație și sport sănătos și echilibrat.