Cum cream cel mai bun mediu pentru camera copilului

Felicitari! Veti avea un copil! Dar un copil este mai mult decat scutece si biberoane; De asemenea, veti avea nevoie de un spatiu adaptat noului membru al familiei. Si luand in considerare faptul ca exista multe alte cheltuieli rezultate din incorporarea acestei noi persoane mici in viata voastra, va trebui sa echilibrati decorarea camerei copilului cu bugetul. De aceea am venit cu aceste idei economice pentru a decora camera copilului. Copilul si buzunarul dvs. va vor multumi!

Cum sa iluminezi camera copilului

Lumina naturala este o binecuvantare in orice camera si, daca sunteti destul de norocosi sa aveti o fereastra mare, profitati de ea. Desigur, in primele luni, copilul doarme in marea majoritate a timpului, iar in timp ce unii recomanda sa doarma pe intuneric, idealul este de a genera modalitati de a alimenta camera in orice moment al zilei.

In ceea ce priveste lumina artificiala, artefactul joaca adesea un rol-cheie in stilul de decorare pe care il alegeti. Exista modele frumoase care va permit sa creati un climat incredibil. Cel mai bun lucru pentru camera copilului este o lampa cu pandantiv care da o iluminare difuza generala si folositi-o cu o lampa pe perete, in general cu lumina mai slaba pentru a reduce intensitatea in anumite momente ale zilei.

Cum decoram camera copilului

O idee buna este sa va ganditi la un anumit stil sau motiv. Animale, printese, stele, jucarii, trenuri etc.

Inainte de a incepe sa cumparam lucruri, am definit stilul de decorare dorit: romantic, basm, clasic, minimalist, sportiv, romantic, boho sau o tema speciala pe care doriti sa o imersati in primii ani de viata. Este modul de a gandi un spatiu intr-un mod integru si, cu putine elemente, pentru a atinge ceea ce vrem.

Un stil foarte modern, care poate fi adaptat la cresterea copilului, este nordic sau scandinav. Detalii albe, lemn si simplitate. Magia va fi in detalii.

Un design cu nori pe perete, de exemplu, va transforma o camera alba intr-un spatiu distractiv. Alte elemente decorative, cum ar fi ghirlande, baloane, lampi si / sau textile vor completa o camera cu stil vesel.