Cum alegi o rochie cand ai cateva kilograme in plus

Cum alegi o rochie cand ai cateva kilograme in plus Cum alegi o rochie cand ai cateva kilograme in plus

Care este cea mai buna rochie? Este cea care este in tendinte sau, cea care are culoarea sezonului, poate ca este cea pe care o poarta toti bloggerii in aceasta saptamana sau poate este cea care apare pe ultima coperta a Vogue, ar putea fi probabil mai scumpa sau chiar s-ar putea dovedi a fi cea mai ieftina. Capul nostru este zguduit de aceste intrebari si alti mii care incep sa circule in mintea noastra si ne simtim coplesite si fara scop.

Raspunsul la aceasta intrebare este mult mai usor decat crezi. Cheia pentru a sti care este cea mai buna rochie nu se afla in niciuna dintre cele de mai sus, cea mai buna rochie este cea care ne face sa ne simtim confortabil, cea care ne face sa ne simtim frumoase si, mai ales, cea care ne face sa ne simtim mai mult, noi insine.

Cautati intotdeauna o rochie care sa va permita sa va deplasati si sa va bucurati de petrecere, inutil sa aratati spectaculos daca o sa o petreceti mai plictisitoare si mai rigida decat piesa centrala, simtindu-te libera si confortabil nu va va permite doar sa fii regina piesei, te va ajuta, de asemenea, sa te simti increzatoare si sa proiectezi o imagine de securitate.

Si credeti-ma ca stiu, gasirea unei rochii marimi mari ieftine devine o odisee atunci cand cineva incepe sa rasfoiasca in cataloagele magazinelor sau pe Pinterest, pentru ca se pare ca toate modelele sunt slabe. Nu disperati! Exista o rochie ideala pentru toata lumea, asa ca, exista una pentru noi, fetele mai plinute.

Astazi avem posibilitatea de a incerca stiluri, sa indraznim sa incercam diverse culori, sa navigam intre croieli si tesaturi pana cand vom putea obtine rochia perfecta pentru noi.

De aceea, aici am o lista de sugestii care te vor ajuta sa-ti atingi obiectivul.

Croiala imperiala este un element de baza care nu poate lipsi din garderoba noastra, cauta siluete stranse la bust si evazate putin deasupra taliei.

Daca esti o fata cu solduri mari, profita de formele tale. Rochiile A-line te vor ajuta sa arati spectaculos.

Alegeti intotdeauna bretele late, ele vor fi cei mai buni aliati pentru a stiliza umerii si spatele.