Cum sa-ti alegi fondul de ten

Patru din cinci femei sunt de nedespartit de renumitul fond de ten care le ajuta sa ascunda imperfectiunile, sa-si redefineasca trasaturile fetei si sa capete un ten imaculat, ca in reviste. Astfel, putem afirma ca fondul de ten este unul dintre cele mai utilizate produse cosmetice din toate timpurile. Insa, pentru a te putea bucura de toate avantajele pe care un fond de ten ti le ofera sau de cel mai bun fond de ten este foarte important sa tii cont de o serie de aspecte.

 

Un prim aspect extrem de important in alegerea fondului de ten nu este marca sau pretul, ci tenul tau si particularitatile acestuia.

Pentru tenurile uscate sunt formule hidratante, in timp ce pentru tenul gras exista formule mate ce tin excesul de sebum sub control.

Totodata, particularitatile tenului tau vor defini si mai mult fondul de ten perfect. De exemplu, daca te confrunti cu un ten sensibil si/sau acneic ar trebui sa mergi pe o formula care nu contine parfum sau un fond de ten care are o concentratie extrem de mica. Bineinteles, exista fonduri de ten special formulate pentru tenul problematic si care nu costa o avere.

 

Asadar, fondul de ten perfect este ales in raport cu propriile noastre nevoi si particularitatile individuale ale tenului.