Cum alegi o lampa UV buna?

lampa uv lampa uv

Pentru ca exista foarte multe tipuri de lampi UV poate fi dificil sa stii ca faci cea mai buna alegere. De aceea, iata cateva detalii care te pot ajuta sa te decizi mai usor si sa ai siguranta ca lampa uv comandata va fi pe masura cerintelor si dorintelor tale. In acest mod vei reusi sa economisesti timp si resurse financiare pe care altfel le-ai cheltui la saloane. In plus, chiar daca preferi sa-ti faci manichiura la salon, s-ar putea ca in anumite perioade sa nu poti ajunge (manichiurista ta preferata e in concediu, lucrezi peste program, trebuie sa te pregatesti pentru un eveniment special, ai uitat sa-ti faci programare etc).

Merita sa optezi pentru manichiura cu gel ori oja semipermanenta fixat/a cu lampa UV, pentru ca vei avea unghiile intacte o perioada mai lunga de timp

Ce putere are o lampa UV?

Acesta este unul din principalii factori care diferentiaza lampile UV. Puterea este influentata de numarul de becuri LED sau de neoane LED aflate sub carcasa lampii. Cele mai buna modele de azi au la baza peste 30 de becuri led si o putere maxima 48W. In general o lampa UV cu putere 48W este construita pe o tehnologie avansata si are o capacitate extraordinara de uscare. Nu se limiteaza doar la uscare super rapida, dar protejeaza pielea si unghiile.

Pe de alta parte, daca vrei sa cumperi o lampa UV mai ieftina, trebuie sa stii ca cel mai probabil ea va avea 2 sau 4 neoane/ tuburi cu o putere de maxim 36W. Pentru ca au o putere mai mica, automat timpul necesar pentru uscarea gelului de pe unghii va fi mai mare. Prin urmare, trebuie sa pui in balanta daca te avantajeaza o lampa UV mai performanta si mai puternica dar mai scumpa sau una mai ieftina, mai compacta, dar cu o putere mai mica.

Cat costa o lampa UV?

Preturile variaza foarte mult. O lampa UV cu putere mai mica poate sa coste 59 - 100 de lei, dar o lampa mai puternica si mai performanta trece de 300 de lei. In general daca vrei o lampa UV pentru acasa te poti multumi cu una de putere medie dar ieftina. Pe de alta parte, la saloane, acolo unde fiecare minut conteaza (mai ales la saloanele foarte aglomerate si solicitate) se va investi intr-o lampa UV cu putere mare, design sofisticat si functii avansate.