Cu toti am trecut prin situatii jenante, unele ca acestea

  • Duminică, 22 August 2021
  • Diverse
Cu toti am trecut prin situatii jenante, unele ca acestea Cu toti am trecut prin situatii jenante, unele ca acestea

S-ar putea să nu fim toți gata să recunoaștem acest lucru, dar există o mulțime de lucruri jenante și amuzante care ni se întâmplă tuturor. Ai încredere în mine, nu doar tu ai lupte și argumente imaginare la duș ... și da, ai întotdeauna ultimul cuvânt. Aruncați o privire la aceste 6 situații isteric relatabile pe care le-am trăit cu toții la un moment dat în viața noastră.

Trimiterea de mesaje text persoanei greșite

Este un lucru când trimiteți din greșeală un mesaj text persoanei greșite, dar este altceva complet atunci când îl trimiteți acelei persoane pe care nu ar trebui! Vrei să-i spui soțului tău că prietena ta Melissa este atât de mandrină și enervantă. Apăsați pe „Trimiteți”, doar pentru a vedea că mesajul dvs. a fost livrat cu succes prea ... Melissa.

Vărsând neașteptat

Nu vrei să recunoști asta? E în regulă, dar știm. Babeul nu are neapărat nimic de-a face cu nimic. Nu este ca și cum ai fi uitat la un meniu într-un restaurant și apoi * glooop *! Este ca și cum creierul tău a uitat că gura ta are o funcție și că saliva se scurge imediat. Stângaci, știm.

Spelling Wednesday Out In Your Head

Toate zilele săptămânii sunt destul de simple ... și apoi este miercuri dracului! Ce face acel „D” de prisos în mijloc acolo? Ca urmare a acestui „D” complet irelevant, cu toții spunem numele complet în capul nostru atunci când îl scriem - WED NEZ DAY. Terminat.

Redarea unei melodii pentru că nu erai suficient de concentrat

Una dintre melodiile tale preferate tocmai a terminat de redat, dar există o singură problemă - de fapt nu ai ascultat melodia. Deci ce faci? Uşor. Îl îmbraci din nou, astfel încât să poți fi pe deplin concentrat în timp ce asculți a doua oară. Acest lucru se poate repeta a treia și a patra oară când uitați să fiți din nou atenți.

Oferind sfaturi și apoi spunând „Nu știu”

Ar putea fi cel mai bun prieten al tău, partenerul tău sau cineva pe care tocmai l-ai cunoscut, dar când îți cer sfaturi, nu vrei să fii responsabil în niciun fel de consecințele înțelepciunii tale împărtășite. Deci, ca siguranță, lipiți cuvintele „Nu știu” la sfârșitul sfaturilor dvs. îndelungate, știți, doar pentru a fi în siguranță.

Reducerea muzicii în timp ce parcați

Puteți conduce ore în șir cu muzica care vă aruncă mașina, dar atunci când trebuie să parcați este o poveste cu totul diferită. Nu există nimic, și nu mă refer la NIMIC, mai distractiv decât redarea radioului întimp ce te îndrepți într-un loc de parcare îngust. Același lucru se aplică căutării unei adrese. Aparent scăderea volumului vă îmbunătățește vederea. Cine stia?