Creaza propriile ghivece de flori

Creaza propriile ghivece de flori Creaza propriile ghivece de flori

Adăugarea unor plante în casa ta este o modalitate minunată de a adăuga o culoare vibrantă peisajului vieții tale în interior. 

Sa dovedit că îngrijirea plantelor reduce stresul și este absolut minunat să urmărești ceva ce ai cultivat și crescut singur. Chiar dacă planta dvs. vine într-un ghiveci frumos, în cele din urmă odată ce va crește, va trebui să o ingrijiti.

În timp ce puteți cumpăra o mulțime de jardiniere frumoase, acestea pot deveni destul de scumpe. Deci, de ce să nu-ți creezi propriul? În acest fel, îl puteți personaliza exact așa cum doriți să îl potriviți cu restul decorului camerei și este un proiect distractiv pe cont propriu

De ce ai nevoie

-oala de lut

-vopsea, pensule

-plante

Partea drăguță a vaselor de teracotă este că sunt foarte accesibile. Chiar dacă ai încurcat unul, este foarte bine, poți oricând să o iei de la capăt. De asemenea, durează ani de zile și sunt ușor disponibile.

Începeți planificând proiectul și schițându-l pe hârtie. Este întotdeauna o idee bună să ai un plan înainte de a începe, astfel îți ai în vedere obiectivul final și știi exact cum să ajungi acolo. Puteți practica chiar și pictarea pe hârtie a unor modele pe care le doriți înainte de a le adăuga direct în vas.

Dacă pictați modele geometrice, acest pas vă va fi de mare ajutor. Puteți utiliza, de asemenea, bandă pentru a ajuta la colorarea unei linii clare sau a anumitor părți ale vasului față de altele. Asigurați-vă că este complet aderent pe oală înainte de a începe.

Acesta este timpul dvs. pentru a deveni creativi. Utilizați o varietate de perii pentru a schimba texturile și stilurile pe care le vopsiți pe ghiveciul de jardiniere. Lucrați cu atenție pentru a evita murdărirea vopselei. Asigurați-vă că începeți întotdeauna cu culorile neutre, mai ales dacă veți suprapune culorile vopselei.

Odată ce ați terminat, lăsați oala să se usuce complet. Nu în ultimul rând, este timpul să vă plantați planta în ghiveciul nou!