Copiii celebri care au crescut fara sa iti dai seama

Copiii celebri care au crescut fara sa iti dai seama Copiii celebri care au crescut fara sa iti dai seama

Copiii celebri sunt puși în ochii publicului din momentul nașterii lor. Născuți în privilegii și sub lumina reflectoarelor, acești copii celebri au totul. Nu se poate nega faptul că atunci când frumoasele stele devin părinți, copiii lor beneficiază cu siguranță de acea rezervă genială privilegiată. S-a simțit ca săptămâna trecută că i-am văzut încă ținându-se de mână cu părinții pe covorul roșu, dar acum sunt destul de bătrâni pentru a fi centrul atenției pentru ei înșiși.

Unii copii merg pe urmele faimosului lor părinte, creându-și propria persoană publică. Altora le place să rămână în afara reflectoarelor. Unii dintre ei au o carieră de succes acum unii dintre ei sunt deja căsătoriți și au copii, totuși nu toți copiii celebri profită de faima părinților lor. Unii copii celebri care cresc în lumina faimei nu pot face față presiunii și au probleme cu legea sau se luptă cu dependența de droguri și alcool.

Acești copii celebri au crescut sub lumina reflectoarelor de-a lungul anilor și transformarea lor te poate surprinde.

Maddox, cel mai mare copil al familiei Jolie-Pitt , a fost adoptat pentru prima dată de mama Angelina Jolie din Cambodgia. A crescut în fața ochilor noștri la fel ca frații și surorile sale. Angelina s-a căsătorit apoi cu Brad Pitt și a ajuns cu alți trei frați biologici. Brad a adoptat legal copiii lui Jolie după ce s-a căsătorit cu ea.

Maddox are acum 19 ani și s-a mutat în Coreea de Sud, unde studiază biochimia la Universitatea Yonsei . În 2016, a avut loc o confruntare între Brad și Maddox în avionul privat al familiei. A fost acel incident care a determinat-o pe Angelina să solicite divorțul. De atunci, relația dintre Pitt și Maddox este practic inexistentă și nu pare că se va îmbunătăți în curând.

Sophie Simmons este cea mai tânără fiică a muzicianului legendar rock KISS Gene Simmons . Mama lui Shannon Tweed Sophie este o cunoscută actriță și model canadian.

Superba Sophie a urmat urmele faimoaselor sale mame când vine vorba de modelare și a devenit un avocat al pozitivității corpului. Ea a devenit o celebritate când era încă în adolescență, grație serialului TV Gene Simmons Family Jewels . Artista cu mai multe talente s-a încercat ca actriță și a jucat în câteva filme precum Country Crush și The Untold Story . A apărut și în reality show-uri, dar în ultimul timp accentul ei s-a îndreptat către muzică. Sophie este în curs de lansare a mai multor single-uri.

În timp ce Jaden nu a devenit o stea de film în toată lumea, a jucat alături de tatăl său în filmul din 2006 The Pursuit of Happyness ca primul său rol de film. Jaden a apărut apoi în remake-urile  The Karate Kid înainte de a se alătura tatălui său în  After Earth .

Acum are o carieră promițătoare ca rapper, după ce a lansat două albume de studio Syre 2017 și Erys 2019. La vârsta de 15 ani, el s-a emancipat legal de părinți și s-a mutat din casa familiei. S-ar putea să pară puțin prea tânăr pentru a fi independent, dar Jaden Smith nu a trăit exact o viață tipică.

El este omul care nu îmbătrânește niciodată, dar, deși Rob Lowe a găsit fântâna tinereții, și-a găsit fericirea și în paternitate - este tată pentru doi copii incredibili: Matthew și John Owen.

Actorul Rob Lowe este cel mai cunoscut pentru rolurile sale în spectacole precum The West Wing, St. Elmo's Fire și The Outsiders. Rob și fiii săi Matthew și John Owen au propriul lor reality show intitulat The Lowe Files . Matthew, care este absolvent al Universității Duke , care urmează o diplomă de drept la Loyola Law School din Los Angeles, îi place să facă DJ și este un om în aer liber, pasionat de pescuit.