8 moduri de a flirta fara sa vorbesti

8 moduri de a flirta fara sa vorbesti 8 moduri de a flirta fara sa vorbesti

Ai auzit vreodata despre notiunea de “seductie tacuta”. Este vorba despre o serie de tehnici de a flirta fara sa scoti o vorba.

pronapic.ro iti prezinta 8 moduri de a flirta fara sa vorbesti. Ne-au venit in ajutor specialistii de la glamour.com.

1.Zambeste!

Zambetul este cea mai sigura cale de a arata unui posibil partener ca esti disponibila si ca ai vrea sa se apropie. Fa contact vizual, surade usor apoi pleaca-ti ochii. Vei fi sexy si misterioasa dar in acelasi timp abordabila.

2.Da-i add pe Facebook

Foloseste-te de platformele sociale populare pentru a face primul pas. Un “add” in lista ta de prieteni virtuali este un mod neutru de a-i arata ca esti interesata. Limiteaza-te la cererea de prietenie si nu merge mai departe trimitand mesaje.

3.Apuca-i bratul in timpul unui film “horror”

Fa in asa fel incat sa urmariti impreuna un film de groaza. Barbatii adora sa stie ca femeile ii considera curajosi si puternici si ca se bazeaza pe ei pentru a fi protejate. Apuca-i usor bratul in timpul scenelor mai intense din film, dar nu sari cu totul pe el si abtine-te de la tipete ascutite. Totusi, este vorba despre un film.

4.Sesiuni de lectura

Daruieste-i o carte care crezi ca i-ar placea si fa insemne dragute pe ea cu creionul. Este un mod amuzant de a va impartasi gandurile.

5.Danseaza

Capteaza-i privirile dansand pe ring. Fie ca dansezi cu el sau cu prietenele tale, fa in asa fel incat sa fii in centrul atentiei. Arata-i ca esti vesela, sigura pe tine si ca te simti bine in pielea ta.

6.Invita-l la festin

Gateste-i felul lui preferat si lasa-l sa se bucure de masa in liniste. Stii ce se spune, dragostea trece prin stomac.

7.Contact fizic

Atinge-i incheietura mainii, ia-l dupa umeri sau aranjeaza-i o suvita rebela. Aceste gesturi mici ii vor arata ca doresti sa te apropii de el fara sa fii prea insistenta sau prea “fizica”, invadandu-i spatiul personal.

8.Gesturi personalizate

Invenetaza un semnal non-verbal prin care sa-l chemi la tine. Fie ca ii faci un semn subtil cu degetul aratator sau ii faci cu ochiul, el va stii ca trebuie sa fie langa tine in secunda urmatoare.