10 moduri in care sa depasesti trecutul partenerului tau

10 moduri in care sa depasesti trecutul partenerului tau 10 moduri in care sa depasesti trecutul partenerului tau

Nu esti o floricica pura si neprihanita. Si la fel stau lucrurile si in cazul partenerului tau. Poate c-a facut sex cu un numar de oameni egal cu populatia Chinei. Poate c-a facut sex in felurile alea in care iti imaginai ca se intampla doar in subsolul cluburilor din districtul rosu din Amsterdam. Oricum ar fi, daca iti place omul asta pe care il ai acum langa tine, e responsabilitatea ta sa treci peste trecutul lui sexual. Stim, stim, nu e usor. Mai ales daca trecutul lui e mai “colorat” decat al tau. Oricum, daca te macina un pic o unda de gelozie, nu esti singura.

The Frisky a publicat recent un articol despre un barbat care a postat online trecutul sexual al prietenei lui , drept razbunare, iar The Gloss a publicat rezultatul unei dezbateri in care mai multe femei au discutat despre disponibilitatea lor de-a accepta un partener despre care stiu c-a facut sex cu o prostituata. Deci, newsflash, nu esti un "unique snowflake", cum ar zice Tyler Durden din Fight Club. Mai sunt si altii. Si ei au invatat intre timp cum sa se impace cu aspectul asta.

Femei xyz ne prezinta mai jos cateva moduri in care te poti impaca si tu cu faptul ca esti numarul 129.438.382 care trece prin patul lui.

1. Faptul ca a deschis capitolul "trecutul meu" spune deja foarte multe lucruri despre voi doi

In afara de capitolul BTS, trecutul sexual al partenerului tau ar trebui sa fie ca fluturasul de salariu: confidential. Nu e obligat sa iti faca vreo lista cu toate fostele lui iubite. That simple. Asa ca daca e dispus sa deschida capitolul asta, inseamna ca tine sufficient de mult la tine incat sa iti spuna. E sincer, deci ar trebui sa fii si tu sincera si sa ii spui daca te poti impaca cu povestile lui sau nu.

2. More partners = better sex

Ok, deci te vezi cu cineva care a avut o multime de parteneri inaintea ta. Si? De ce ar trebui sa fie asta un capat de lume? Hai sa vedem partea plina a paharului: asta ar putea insemna ca tipul cu care esti acum e foarte, foarte bun in pat.  Nu e litera de lege, dar ar trebui sa te bucuri ca ca altcineva inaintea ta s-a ars atunci cand el nu stia nimic despre nimic. :D

3.  Trecutul e trecut, deci si daca ar vrea, nu il mai poate schimba. Get over it, really.

Cam ce ai vrea sa mai schimbe acum in materie de trecut? Sa inventeze masina timpului si sa il stearga? Stim ca Einstein a spus ca e posibil sa calatoresti inapoi in timp, dar sa nu uitam ca Albert a uitat sa ne spuna si cum poti face asta. Daca vrei inca un argument geeky, schimbarea trecutului poate dauna continuum-ului spatiu-timp, conform tuturor tratatelor de fizica. Daca ai nevoie de timp ca sa te impaci cu numarul femeilor de dinaintea ta, cere-i timp. Dar nu il pedepsi pentru ce s-a intamplat in viata lui INAINTE sa te cunoasca pe tine. Chiar daca a cunoscut multe fete si femei frumoase inaintea ta, trecutul e trecut, treci peste.

4. Nimic din trecutul lui nu are legatura cu tine

Oricate femei i-au mai trecut prin pat inaintea ta, it had nothing to do with you, cum ar zice americanii. Trust us.

5. E posibil sa nu se mai identifice cu modul ala de viata

Daca partenerul tau a avut un trecut sexual foarte plin, nu inseamna neaparat ca ar trebui sa incepi sa te ingrijorezi ca te duce in vacanta aia din Grecia ca sa dea o raita prin femeile de-acolo. Sau ca sa seduca fata aia blonda de la piscina. Nu vrea turism sexual, s-a saturat.

6. Conteaza cum se poarta cu tine ACUM, right?

Right. Aici nu mai e nevoie de alte argumente.

7. Trecutul ala cu are nu poti sa te impaci tu l-a facut ceea ce e acum

Daca ii schimbi trecutul, il schimbi si pe el de acum. Ai vrea sa fie altfel decat e acum? Nu? Atunci lasa lucrurile asa cum sunt.

8. Trecutul lui e - de fapt - problema TA

Da, ok, ar trebui sa fie atent la lucrurile care te fac nesigura (we are all human, after all), dar gelozia ta e propria ta responsabilitate. Da, e chiar atat de simplu. Daca nu poti trece nicicum peste asta, poate c-ar trebui sa iei o pauza si sa faci sex si cu alti oameni. Mult, mult sex. Pana ajungi la acelasi scor ca si el, sau pana o sa ajunga sa nu iti mai pese asa mult de capitolul asta. Sau poate ar trebui sa vorbesti cu prietena cea mai buna. Sau poate c-ar trebui sa mergi la sala si sa bati un sac de box. Numai sa faci ceva. Nu te mai plange, nimanui nu ii plac plangaciosii. Just do something about it.

9. Gelozia poate fi prietena ta

Doar pentru ca esti geloasa nu inseamna neaparat ca esti cine stie ce psihopata. Gelozia poate fi –uneori – kind of hot. :) Sa stii ca un om te vrea doar pentru el poate fi un super-mega-ultra-cool turn-on. Spune-i ce simti. Nu te mai plange, nu te mai scuza. Vrei sa asasinezi pe toata lumea cu care a facut sex inaintea ta? E ok. Own that feeling. Pont: povestea cu asasinatul -- nu o face si in viata reala. S-ar putea lasa cu inchisoare si, sa fim seriosi, cine vrea sa fie cu un Charles Manson in varianta feminina?

10. Be the best they ever had

The best sex is not necessarily the kinkiest sex. It’s not necessarily with a “perfect 10.” The best sex is with the person who understands you the best. It’s with the person who is the most turned on by you. Pay attention, stay open, and rock that person’s world. You’ll be amazed at how little the past matters when you’re both having the best sex of your lives”, spune un psiholog american.