Construieşte mai uşor, construieşte cu spor

Construieşte mai uşor, construieşte cu spor Construieşte mai uşor, construieşte cu spor

Visezi de mic la momentul in care iti vei construi propria casa. Ai deja un plan, idei si culori, stii unde vor fi pozitionate usile, ferestrele si patutul celui mic.

De la vis la realitate este un mic pas. Trebuie sapata fundatia, trebuie apoi turnata si deja te lovesti de prima problema: panourile pentru cofrat. Ai nevoie de un meserias foarte bun sa le construiasca astfel incat acestea sa nu curga. Si de unde sa iei meseriasul? Si de ce este nevoie de atat de mult lemn pe care nu prea il mai poti folosi dupa aceea? Cati copaci oare au fost taiati pentru cat u sa iti construiesti doar panoul pentru cofrat care mai apoi vor ajunge pe foc, fara a avea vreo utilitate.

Daca doresti sa salvezi copacii, sa faci economii sau pur sau simplu cofrarea reprezinta pentru tine o grija in plus, inchiriaza panourile pentru cofrare. Si nu numai, poti inchiria si cofrajul de planseu, grinda de cofrare, popii de sustinere dar si diverse alte materiale necesare cofrajului de planseu.

Cofrajul de planseu Doka, se asambleaza rapid pe suprafata dorita si ajuta betonul sa isi pastreze intacte proprietatile si calitatea. Pentru suprafetele mai mici, vine in ajutorul cofrajului planseu, placa galbena Doka. Compusa din lemn de molid masiv triplu stratificat, este ideala pentru a cofra plansee, grinzi sau socluri.

Fara a avea costuri suplimentare, materiale pierdute si aruncate la gunoi. Fara a polua mediul si fara a taia copaci. In functie de suprafata dorita pentru cofrat, inchiriaza cofrajul de planseu Doka sau placa galbena Doka, sau amandoua tipurile de placi. Se asambleaza cu usurinta, avand instructiunile necesare pe grinzi. Practica si ideala pentru a crea mai repede si fara prea mult efort casa visurilor tale la cele mai reduse preturi de pe piata. Te scapa de grija cofrajelor care se pot sparge sau rupe si te ajuta sa redai betonului forma dorita.