Companiile cheltuiesc anual 111,7 miliarde de dolari în călătorii de afaceri

  • Vineri, 28 Februarie 2020
  • Afaceri

Un nou studiu arata că firmele cheltuiesc peste 111,7 miliarde de dolari pentru călătorii de afaceri în fiecare an, costul mediu al unei călătorii de muncă însumând 1.286 USD.

Conform tendințelor privind cheltuielile de călătorie în afaceri ale Runzheimer : Raportul privind costurile de călătorie în conferințe , New York City a ocupat lista drept cel mai scump loc de vizitat în afaceri, cu un cost total mediu de 1.633 dolari.

În ceea ce privește celelalte orașe cele mai scumpe in care se fac afaceri, San Francisco, Boston, Seattle și Washington completează primele cinci locuri.

Pe de altă parte, Orlando a fost zona cu cele mai mici costuri, cu un cost total mediu de 963 dolari, în timp ce Cleveland, Atlanta, Baltimore și Denver au rotunjit cele cinci orașe cel mai puțin scumpe.

„Călătoria de afaceri este o parte esențială a oricărei industrii”, a spus analistul de cercetare de piață Ken Robinson într-un comunicat. „Când planificați bugetele de călătorie, este esențial să înțelegeți costurile specifice de călătorie, inclusiv transportul aerian, închirieri de mașini, cazare și mese, deoarece acestea pot varia foarte mult între orașe.

În plus față de costurile medii, raportul s-a concentrat și asupra modului în care locația afectează conferințele populare din SUA, cum ar fi modul în care participarea la New York Comic Con va costa cu 73% mai mult decât vizitarea Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Alte descoperiri ale studiului includ cazarea reprezentând 34 la sută din costul mediu de călătorie de afaceri , în timp ce biletele aeriene constituie 27 la sută, mesele constituie 20 la sută, iar închirierile de autoturisme constituie 19 la sută.

În plus, cele mai scumpe perioade din an pentru a călători sunt între ianuarie și martie și septembrie până în octombrie