Citate care iți vor schimba viața de la Tony Robbins

 

Ai auzit de Tony Robbins? Sau poate ar trebui să vă întreb dacă l-ați auzit pe Tony Robbins. Vocea lui este o transmisie în plină expansiune a oricărui mesaj pe care încearcă să îl transmită și să ai încredere în mine, vrei să auzi acel mesaj. Domnul Robbins (dar vă va spune să-l numiți Tony) este un milionar creat de sine, un antreprenor, un autor, un antrenor de viață și, mai presus de toate, inspirația de care aveți nevoie pentru a vă transforma viața. Având milioane de oameni deja implementând învățăturile sale în viața lor de zi cu zi, Robbins este un om plin de viață și răspunsurile ei. Iată câteva citate de comori făcute de Tony Robbins și vor schimba modul în care privești viața ta.

Dacă faci ceea ce ai făcut întotdeauna, vei obține ceea ce ai obținut întotdeauna.”

„De ce nu slăbesc?” „De ce nu pot obține o promoție?” Acestea sunt doar câteva întrebări pe care atât de mulți dintre noi ni le-am pus. Răspunsul vine din obiceiurile pe care le urmăm. Dacă vrem să slăbim, nu putem continua să ne descurcăm și să ne întrebăm de ce nu putem pierde kilograme în plus. Ne dorim cu disperare o promovare la locul de muncă, dar nu ne tragem din greutate. Circumstanțele din care sunt făcute viețile provin din acțiunile pe care le desfășurăm. Dacă nu ne schimbăm acțiunile, nici condițiile noastre nu se vor schimba.

Trecutul nu este egal cu viitorul.”

Îți voi spune ceva ce s-ar putea să nu vrei să auzi. Nu ești „special” pentru că ai trăit greutăți în viața ta. Nu sunt rău, sunt sincer. Acestea fiind spuse, permiteți-mi să clarific faptul că a trecut prin ceva traumatic sau sfâșietor este una dintre cele mai dificile experiențe cu care ne putem confrunta. Ideea pe care Tony Robbins încearcă să o conducă acasă este că toată lumea a experimentat aceste greutăți. Robbins explică că orice s-a întâmplat în trecut nu înseamnă că se întâmplă și în viitor.

Oamenii de succes pun întrebări mai bune și, prin urmare, primesc răspunsuri mai bune.”

Dacă ar fi trebuit să număr de câte ori nu am pus o întrebare pentru că am crezut că este o întrebare stupidă. Slavă Domnului că nu fac asta, dar obișnuiam să ... mult. Primul pas pentru a obține răspunsuri și pentru a obține îndrumări este să puneți întrebări. Este mai bine să știi mai mult decât să te întrebi ce ar fi trebuit să știi. Calitatea întrebărilor pe care le puneți va determina rezultatele pe care le obțineți de la ele. Lecția zilei - puneți întrebări!

„O decizie reală se măsoară prin faptul că ați luat o nouă acțiune. Dacă nu există nicio acțiune, nu v-ați hotărât cu adevărat ”.

„„Voi înceta să mănânc prăjituri în timpul săptămânii.” * Mănâncă un cookie * - „Voi începe această dietă săptămâna viitoare, când toate aceste cookie-uri vor dispărea”. Deciziile sunt grozave, dar nu înseamnă nimic până când nu sunt de fapt transformate în acțiuni. Este foarte bine și dandy să spui că ai decis să te ridici din pat la primul sunet de alarmă, dar apăsând butonul de amânare din nou și din nou nu reflectă exact acest lucru.

„Identifică-ți problemele, dar dă-ți puterea și energia soluțiilor.”

Hei, nu spun că nu există probleme în viața ta. Dar dacă sunteți dispus să dedicați atâta energie și atenție acelor probleme, atunci probabil că veți fi blocat cu ele. Problemele au soluții și, atunci când îți dedici puterea spre găsirea lor, vei fi surprins de rezultate. Suntem plini de energie, nu credeți că ar avea sens să direcționăm acea energie către rezolvarea problemelor și să nu ne plângem de ele?