Chef Gordon Ramsay va deschide un nou restaurant Asiatic

Chef Gordon Ramsay va deschide un nou restaurant Asiatic Chef Gordon Ramsay va deschide un nou restaurant Asiatic

Bucătarul celebru și pasionat, Gordon Ramsay, este bine cunoscut pentru personalitatea sa, pe lângă mâncarea sa premiată. Numele său a fost întotdeauna sinonim atât cu excelența, cât și cu controversa, așa că nu surprinde faptul că anunțul său despre deschiderea unui nou restaurant are oameni împărțiți.

Vara viitoare, Londra va câștiga un nou restaurant Gordon Ramsay. Restaurantul asiatic, Lucky Cat, se va deschide în spațiul liber al restaurantului închis al lui Gordon, Maze, situat în Piața Grosvenor.

Grupul de restaurante al lui Ramsay a descris noul restaurant ca fiind: „O nouă afacere și concept revoluționar pentru grup, restaurantul este destinat să fie o casă autentică asiatică și un vibrant salon de noapte, inspirat de băuturile din Tokyo și Farul din anii 1930 Est."

Însuși Gordon s-a pronunțat și și-a lansat propria declarație cu privire la știrile sale interesante: „Abia aștept să deschid ușile la Lucky Cat și să aduc o nouă aromă a mâncării și culturii asiatice la Mayfair. Pot spune sincer că nu va fi un loc prost în casă - fiecare masă va avea o vedere unică și fiecare musafir va veni după ce a experimentat ceva senzațional - fie că este vorba de meniul fenomenal, de serviciul uimitor sau de aspectul și senzația uimitoare. ”

Așa cum se întâmplă în aceste zile, mulți au mers pe Twitter pentru a-și exprima îngrijorările cu privire la noul restaurant. Un bărbat a scris pe Twitter: „Îi sap spectacolele, dar este imposibil să am un„ restaurant asiatic autentic ”, deoarece Asia este un * continent *, nu o bucătărie. Parcă ar fi spus că deschide un „restaurant european autentic”. Ar fi râs afară din oraș și sper că și asta o va face. ”

Un alt tweeter a spus: „Nu !!! O altă celebritate care face profit din cultura și mâncarea asiatică fără asiatici la masă! Cât de autentic poate fi asta ?! Gordon Ramsay pregătește un alt restaurant, iar unii oameni nu sunt foarte siguri cum o va scoate pe acesta. ”

Cu toate acestea, mulți au venit și în apărarea bucătarului-șef Ramsay, spunând că, atâta timp cât aduce un omagiu corect bucătăriei, rasa sa este irelevantă.

Un tweeter a proclamat că: „Ați prefera să facă mâncare asiatică americană? Toată lumea știe când mănânci mâncare asiatică în altă țară, apoi mergi în țara respectivă și mănânci (ceea ce numesc doar localnicii) mâncare, este diferit. Încearcă să reducă acest decalaj. Nu se însușește și nu este rasist. Doar taci. ”

Indiferent de părerea dvs. cu privire la această chestiune, ceva cu care putem fi de acord cu toții este că Ramsay știe întotdeauna cum să creeze un buzz. Acum tot ce putem face este să așteptăm până când Lucky Cat se deschide și putem judeca singuri