Cele mai scumpe Hoteluri din New York

  • Duminică, 26 Septembrie 2021
  • Turism

Robinetele rafinate cu aur pur, jacuzzi sau majordomuri interne sunt doar trei dintre nenumăratele mobilier de lux din cele mai scumpe hoteluri din New York. În toată lumea, există hoteluri de lux care vor face ca suitele dvs. să strălucească cu strălucire și strălucire la un nivel de 5 stele. Vă vom duce într-o călătorie prin cele mai luxoase hoteluri din New York. Iată cele mai scumpe hoteluri din oraș care nu doarme niciodată.

Marele Penthouse din Hotelul Mark

Grand Penthouse la hotelul The Mark din orașul Dreams New York este în prezent cel mai scump hotel din lume. Marele Penthouse se întinde pe cca. 445 m² cu un total de cinci dormitoare. Un lift privat îi duce pe oaspeți direct pe terasa de pe acoperiș, cu vedere uluitoare la New York. Terasa are vedere la Muzeul de Artă Metropolitan și Central Park. Grand Penthouse marchează cu mobilier personalizat, o bibliotecă, două baruri și o sală de mese supradimensionată. Propriul bucătar al hotelului, Jean-Georges, servește meniuri rafinate pregătite pentru oaspeții Hotelului Mark pe terasă. Există chiar și un coafor privat și costum de 24 de ore pentru oaspeții penthouse.

Încercați Warner Penthouse Suite în hotelul Four Seasons

Hotelurile Four Seasons din New York găzduiesc unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Statele Unite. Numită după miliardarul proprietar al Four Seasons, suita Ty Warner este cea mai scumpă suită din întregul hotel. Penthouse-ul Ty Warner a durat șapte ani incredibili pentru a construi și a costat 50 milioane de dolari incredibili. Penthouse-ul are 400 m² și este situat direct în Manhattan, la o înălțime de vânt de 200 de metri. Ty Warner Penthouse este, în cea mai mare parte, complet vitrat și evocă astfel o vedere de 360 ​​de grade a orizontului New York-ului. Pe balconul mare din sticlă puteți descoperi orașul cu ajutorul unui binoclu placat cu aur. Suita este echipată cu un pian, o bibliotecă și binoclu placat cu aur. Un punct culminant special este un șofer dedicat care conduce oaspeții prin oraș cu o mașină Rolls-Royce.

Courtyard By Marriot New York Downtown Manhatten

O altă recomandare a celor mai bune hoteluri de la One World Observatory este Courtyard by Marriott Hotel. Foarte elegantul Courtyard by Marriott New York are un restaurant, un bar și WiFi gratuit în toate zonele. La doar 322 de metri de World Trade Center, nu ai putea sta mai aproape de cea mai înaltă clădire din oraș, nu? Toate camerele acestui hotel au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Vă puteți bucura chiar de micul dejun cu vedere la One World Trade Center. Acest hotel de la One World Trade Center are, de asemenea, un studio de fitness pe care îl puteți folosi în călătorie.