Cele Mai Luxoase Hoteluri Din Jurul Globului

  • Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
  • Turism
Cele Mai Luxoase Hoteluri Din Jurul Globului Cele Mai Luxoase Hoteluri Din Jurul Globului

Există momente pentru orice în această viață. Ar trebui să experimentăm măcar o dată tot ceea ce lumea are de oferit. Vor fi momente în care mai degrabă vei merge în camping și vei contempla stelele frumoase și momente în care îți vei dori un serviciu de cinci stele cazând într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume. Cu alte cuvinte, a deveni parte a elitei și a experimenta stilul de viață al celor bogați. Nu vă faceți griji, aici veți găsi o listă cu cele mai luxoase hoteluri din lume, crescând șansele ca orașul de vis să aibă unul dintre ele.

Palatul Mardan, Turcia

Palatul Mardan este cunoscut ca fiind cea mai scumpă stațiune de lux din toată Europa. Este situat în Antalya, cu un cost de aproximativ 1,4 miliarde de dolari. Hotelul are mai mult de 560 de camere și include un spa de 12.000 mp, 4 acvarii, 5 acri de piscină și, mai mult, o plajă personală pentru oaspeți cu nisip importat din Egipt! Hotelul este foarte confortabil și decorat cu lemn exotic, mobilier din catifea și interioare de baie din marmură.

Burj Al Arab, Dubai

Acesta este în prezent al șaptelea cel mai înalt hotel din lume, iar forma sa reprezintă vela unui dhow arab. Este atât de extravagant încât, chiar dacă hotelul este oficial un hotel de 5 stele, majoritatea oamenilor s-au referit la el ca fiind un hotel de șapte stele. Nu numai că are un meniu de perne cu 9 tipuri diferite de perne, ci și foițe de aur de 24 de carate și lux Hermes în fiecare costum. Oaspeții sunt arătați prin oraș cu serviciul Rolls Royce cu șofer.

Atlantis Paradise, Bahamas

Fără îndoială, Atlantis Paradise este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Caraibe. Hotelul include un parc acvatic, teren de golf, mai multe restaurante și piscine, o sală de sport, terenuri de tenis... Acest hotel este ideal pentru cupluri, precum și pentru familii. Oferă multe activități diferite pentru cei mici și pentru adulți pe tot parcursul zilei.

Emirates Palace, Abu Dhabi

Exteriorul său auriu are vedere la țărmurile Golfului Arabic. Acest hotel are 1,3 km de plajă privată, mâncăruri din întreaga lume, chiar și un port privat și camere de corali cu vedere la grădină. Hotelul înfățișează cultura Arabain la cel mai bun mod, folosind o structură de trei miliarde de dolari.

The Plaza, New York City

Celebra Plaza care a fost martora la multe scene din Gossip Girl a fost una dintre cele mai prețioase repere din 1969. Au peste 100 de ani în care hotelul întâmpină oaspeți de peste tot în lume (inclusiv regalitatea de la Hollywood și lideri mondiali). Oaspeții norocoși care stau la acest hotel vor avea onoarea de a fi localizați în Manhattan.

The Palms, Las Vegas

Situat în Vegas unic, The Palms oferă o gamă largă de servicii și se mândrește cu faptul că au un design deosebit. Este unul, dacă nu cel mai notoriu hotel și cazinou din Las Vegas, cu un buget de aproximativ 690 de milioane de dolari. Holul include piese de artă de la Andy Warhol și Jean-Michel Basquiat, un club de noapte pe acoperiș...