Cazare in Portugalia – cele mai spectaculoase hoteluri

  • Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
  • Turism
Cazare in Portugalia – cele mai spectaculoase hoteluri Cazare in Portugalia – cele mai spectaculoase hoteluri

Portugalia, poate este o tara mica in Peninsula Iberica, dar asta nu inseamna ca nu merita vizitata. Asta mai ales daca doriti sa degustati vinuri fine, sa va bucurati de privelisti superbe ale oceanului si sa mergeti pe strazile pietruite ale oraselor medievale. Desigur, veti avea nevoie de un loc unde sa stati. Din fericire pentru dvs., Portugalia are cateva hoteluri uimitoare care sa completeze farmecul acestei tari. Puteti sta in castele medievale, inconjurate de ziduri maurice, sau optati pentru cele mai moderne, cu terase pe acoperis si piscine infinite. Indiferent daca acestea sunt rustice sau moderne, toate aceste hoteluri ofera farmecul pentru care tara este cunoscuta.

1. Hotel Avenida Palace, Lisabona

Hotelul Avenida Palace este situat in cartierul istoric din Lisabona si face parte din patrimoniul istoric al orasului. Acesta este adapostit intr-o cladire neoclasica din secolul al XIX-lea, care distruge farmecul vechi al lumii. Acest farmec continua in interior, cu mobilier de epoca care reflecta opulenta erei.

2. Hotel Six Senses Douro Valley

Hotelul este situat intr-o cladire impunatoare din secolul al XIX-lea, care are vedere la valea Douro. Situat la 4 ore de la Lisabona, interiorul hotelului ofera o atmosfera moderna, dar rustica. Padurile, dealurile si podgoriile contribuie la un sentiment de liniste. Hotelul se mandreste cu o biblioteca de vin cu prezentari ale vinificatorilor locali, deoarece Valea Douro este una dintre cele mai vechi regiuni viticole din lume.

3. Bela Vista Hotel si Spa, Portimao

Construit in 1918, Hotelul Bela Vista si Spa din Portimao seamana cu un palat mai mult decat o casa de familie, a devenit primul hotel din Algarve in 1934. Asezat pe un varf de deal cu vedere la ocean, veti dori cu siguranta sa va bucurati de vedere dintr-un fotoliu sau piscina. In timp ce fiecare centimetru din camerele publice este acoperit in decoruri opulente, camerele ofera un decor mai simplu, care induce relaxare.

4. Yeatman, Porto

Atunci când vederile spectaculoase sunt o necesitate, știți că ele nu sunt mai spectaculoase decât la The Yeatman, un hotel de lux din Porto. Hotelul are vedere la râul Douro și la orașul Porto, care este luminat glorios noaptea. O terasă pe acoperiș cu salon și piscină este un loc bun pentru a vedea orașul, zi sau noapte. Camerele sunt decorate în mod unic; probabil că veți obține una în care patul este închis într-un butoi de vin gigantic