Cele mai murdare lucruri pe care le atinci in fiecare zi

Ai idee despre lucrurile murdare pe care le atingi în fiecare zi? Este destul de obișnuit să intrăm în contact cu unele dintre suprafețele murdare care germinează târâtor.

De exemplu, o singură sursă ar putea avea mai mulți germeni decât cealaltă. Din moment ce vă atragem atenția, acum permiteți-ne să vă oferim unele dintre cele mai murdare lucruri pe care le atingeți în fiecare zi.

Credeți sau nu, dar chiuveta de bucătărie conține peste 100.000 de germeni în comparație cu baia dvs. Pentru a curăța germenii, veți avea nevoie de înălbitor pentru a-i ține departe de chiuveta de bucătărie. Ignorați înălbitorul și puteți avea milioane de germeni care roiesc în jurul chiuvetei din bucătărie.

Este posibil să fi predat rufele umede după ce tocmai au fost spălate. S-ar putea să considerați rufele curate, dar dacă nu le-ați spălat în apă fierbinte care este de cel puțin 140 ° F, probabil că atingeți E Coli, salmonella și diferite tipuri de viruși nedoriti. De asemenea, trebuie să vă asigurați că rufele intră imediat în uscător. În caz contrar, va trebui să-l spălați din nou. De asemenea, vă recomandăm să vă spălați lenjeria de corp separat.

Este cunoscut faptul că baia este un teren de reproducere pentru germeni. Cu toate acestea, știați că o singură baie de toaletă poate pulveriza microgocuri de apă murdară la aproximativ 8 metri distanță? 8 picioare este aproximativ aproape de 2 m. Puteți evita cu ușurință că picăturile se stropesc prin închiderea capacului înainte de spălare.

Nu uitați de dezinfectantul pentru mâini când vă îndreptați spre zi. Este bine cunoscut faptul că un adult atinge 30 de obiecte în fiecare minut. Biroul dvs. ar fi al doilea obiect cel mai infectat de germeni după telefon. Prin urmare, nu este de mirare că oamenii se îmbolnăvesc la locul de muncă. Ar trebui să vă ștergeți biroul frecvent și să nu lăsați firimituri peste tot. Sunt case fericite pentru bacterii de diferite tipuri. De aceea, folosiți bine dezinfectantul pentru mâini, deoarece vă poate ține departe de boală.

Factura medie în dolari este unul dintre cele mai murdare lucruri pe care le atingi în fiecare zi, mai ales atunci când ieși la prânz și încerci să plătești în numerar. Are 3000 de tipuri de germeni răi. Vă puteți gândi să vă lăsați banii în bancă și să utilizați cardul de debit, care va avea cu siguranță mai puțini germeni.

Să te gândești să te îndrepți spre sală este o idee bună la sfârșitul zilei. Cu toate acestea, nu îl considerați ca un club de sănătate, deoarece aceasta este doar o expresie. Echipamentul cardio, covorașele de yoga și greutățile de la sala de sport pot transporta mulți germeni, inclusiv tulpina MRSA a bacteriei Staphylococcus,  care este dificil de învins chiar și cu antibiotice. Asigurați-vă că dezinfectați echipamentul înainte și după ce îl utilizați. De asemenea, spălați-vă pe mâini ca o măsură bună.

Este posibil ca nici măcar să nu fi început să vorbim despre toate locurile în care germenii persistă, dar nu există motive să ne îngrijorăm. În fiecare zi, atingem milioane de lucruri care conțin germeni, dar în general ne simțim bine. Adăugați la ceva bun simț și veți fi mai prudenți data viitoare.

Doar 5% dintre persoanele care citesc acest articol post vor urma acest sfat. Cu toate acestea, dacă doriți să stați departe de orice problemă, spălați-vă mâinile cu apă fierbinte și spălați-le 20 de secunde cu săpun. După ce vă clătiți mâinile, uscați-le pe prosoape curate și repetați această procedură ori de câte ori este necesar.