Cele mai iubite activitati de recreere ale batranilor

Batranetea este cea mai frumoasa perioada din viata unui om, o perioada in care cei ajunsi la o frumoasa varsta si cu deplin control asupra abilitatilor sale cauta sa se recreeze, sa se bucure de tot timpul liber pe care acestia il au la dispozitie. Iar prezentul le pune numeroase modalitati la dispozitie prin care ei pot face timpul care trece mai placut si batranetea mai frumoasa.

Daca si tu iti doresti sa pui un zambet pe buzele batranilor din jurul tau si-ti doresti sa contribui la timpul lor personal de recreere, iata ce lucruri le poti oferi cadou.

 

Cele mai iubite activitati de recreere ale batranilor

 

l  Goblenurile

Pentru un batran care nu are absolut nicio problema cu vederea, care are multa rabdare si inclinatii artistice, un goblen poate fi modalitatea ideala prin care acesta se poate recreea.

 

l  Picturile cu diamante

Picturile cu diamante ar putea deveni cel mai nou trend in materie de activitati de recreer, atat pentru tineri, dar cu precadere pentru batrani. Aceste picturi functioneaza similar goblenurilor, doar ca presupun lipirea unor strasuri stralucitoare pe anumite zone astfel incat sa dea nastere unor picturi colorate care ies cu usurinta in evidenta.

 

l  Activitati practice

Cei cu mintea mai iute, vor prefera activitatile precum sudoku, integramele, rebusurile etc. Poti alege pentru acesti batrani sa le oferi astfel de carticele recreative.