Cele mai bune smartwatch-uri lowcost

Cele mai bune smartwatch-uri lowcost Cele mai bune smartwatch-uri lowcost

Se pare ca, cuvantul „smartwatch”, este asociat cu un produs de lux si scump. Poate ca asa a fost cazul acum cativa ani, dar astazi puteti gasi zeci de obiecte gadget la un pret mic.

Noi ne gandim la buzunar, mai mult decat credeti si de aceea am realizat acest post: va aducem cele mai bune patru smartwatch-uri lowcost. Ideea, apropo, este ca pretul maxim este de 30 de euro.

Cele mai bune smartwatch-uri lowcost:

BraceTek

Cele mai ieftine dintre toate. Pentru doar 15 euro acest smartwatch BraceTek este destinat atat celor mai mici din casa, cat si dumneavoastra.

Dispune de o baterie care dureaza pana la cinci zile de utilizare normala si poate fi conectat la marea majoritate a smartphone-urilor actuale de pe piata. Aceasta permite accesul la mesaje, calendarul de contacte, calculator, sistemul de notificare si multe alte caracteristici asociate acestui tip de dispozitiv. Apropo, puteti introduce si o cartela SIM pentru a primi apeluri. Nu e rau la acest pret.

Chereeki

Am mers pana la aproximativ 25 de euro cu smartphone-ul Chereeki. Compatibil cu aproape toate brandurile care poarta Android de la versiunea 4.4, iPhone, Windows Phone si Blackberry, acest gadget iese in evidenta pentru ecranul sau si accesul usor pe care il ofera tuturor aplicatiilor disponibile.

WhatsApp, Facebook, Twitter … Toate aceste servicii sunt accesibile din prima ora cu smartwatch-ul, in plus fata de primirea apelurilor datorita unei cartele SIM. Acesta include, de asemenea, functii de pedometru, notificare de mesaje, alarma, monitor de somn, calendar, calculator, recorder de voce, etc.

Casethrone

Clasic, simplu si direct. Pentru aproximativ 30 de euro, putem gasi smartphone-ul Casethrone, care permite cardului SIM sa efectueze apeluri si sa trimita mesaje. In plus, acesta accepta si cartele microSD pentru a reda toata muzica dorita (si acesta este un lux real).

Spre deosebire de smartwatch-ul precedent, acesta nu pariaza prea mult pe conectivitatea cu telefoanele mobile, ci pentru sport sau functii sanatoase: ritmul cardiac, pedometru, memento de apel, alarma, cronometru, un design stilizat, etc. Se sincronizeaza cu majoritatea smartphone-urilor Android, in timp ce iOS nu accepta acest lucru (atentie la acesta din urma).

Malltek

Inchidem turneul de smartwatch-uri lowcost cu o suma de aproximativ 22 de euro si care vine din mana lui Malltek.

Ce avem pentru acest pret? Ei bine, monitorul de somn, pedometrul, managerul apelurilor telefonice, notificarile principalelor aplicatii, conectivitatea cu Android si chiar si o baterie care dureaza 3 zile in regim de asteptare (fara reincarcare, desigur). La fel ca cele precedente, puteti conecta o cartela SIM, puteti utiliza WhatsApp, Facebook Messenger etc. In plus, este important sa subliniem ca, daca nu aveti o cartela, puteti sa va conectati prin Bluetooth cu alte dispozitive pentru a efectua aceleasi functii