Cele mai bune sfaturi pentru a vă menține câinele in siguranță in timp ce Conduceți

  • Duminică, 28 Noiembrie 2021
  • Animale

 

Te pregătești să ieși pe drum cu câinele tău? Este atât de important să-ți păstrezi iubitul pooch în siguranță în mașină. Indiferent dacă mergeți doar cu o scurtă călătorie cu mașina la parc sau faceți o excursie mai lungă pentru o escapadă de weekend, luarea măsurilor de precauție de bază vă ajută să vă asigurați siguranța dvs. și câinelui. Iată câteva sfaturi esențiale despre cum să vă păstrați câinele bine protejat în timp ce conduceți.

 

Luați în considerare un ham

Unul dintre cele mai bune moduri de a vă ține poochul reținut în timpul călătoriei este să obțineți un ham. Într-adevăr nu este sigur pentru dvs. sau câinele dvs. să călătoriți în jurul mașinii în timp ce conduceți. Ultimul lucru de care ai nevoie este să fii distras în loc să fii concentrat pe drum. Există diferite opțiuni de ham care vă vor asigura că câinele dvs. este protejat și stabil. Indiferent de tipul sau mărimea prietenului tău cu blană, ia în considerare achiziționarea unui ham, mai ales pentru călătorii mai lungi.

Uită-te într-o ladă

O altă opțiune excelentă pentru a vă ține câinele închis în timp ce conduceți este să îl țineți într-o ladă. Acest lucru funcționează foarte bine, mai ales dacă acestea tind să devină copleșite sau anxioase cu ușurință. Câinii tind să fie stresați de lucrurile mici cu care nu sunt familiarizați, iar acest lucru nu este diferit atunci când conduc cu ei. Acesta este motivul pentru care experții sugerează să obțineți o vizuină confortabilă, mobilă, care îi va face cu siguranță să se simtă în siguranță și confortabil. Asigurați-vă că lada este suficient de mare pentru a-și ține întregul corp, este mai bine dacă au ocazia să se strângă fără probleme.

Verificați temperatura mașinii

Următorul sfat este foarte important! Asigurați-vă întotdeauna că temperatura mașinii este potrivită pentru câinele dvs. La fel ca oamenii, și câinii simt căldură și frig. În timpul căldurii verii, este foarte recomandat să porniți aparatul de aer condiționat sau să lăsați ușor ferestrele deschise. Mai mult, în majoritatea locurilor din întreaga lume, este ilegal să vă lăsați câinele în mașină nesupravegheat. Acest lucru se aplică atât lunilor de vară, cât și celor de iarnă.

Păstrați capetele și labele înăuntru

Un alt sfat de siguranță pentru a evita distragerea atenției în timp ce conduceți este să vă asigurați că câinele dvs. își păstrează întotdeauna întregul corp în interiorul mașinii. Chiar dacă câinilor le place să scoată capul pe fereastră, astfel încât să poată simți valul de aer proaspăt, acest lucru este de fapt destul de periculos. Păstrați capul câinelui în interiorul mașinii pentru a preveni rănirea acestora, unele dintre principalele cauze ale rănirii includ, resturi zburătoare, vânt puternic și mașini în mișcare rapidă. Ca să nu mai vorbim, un câine excitat excesiv ar putea încerca să sară pe fereastră.

Împachetați necesitățile

Pentru persoanele care sunt, în general, mereu în mișcare cu câinii lor, atunci luați notă de acest sfat. Ar trebui să aveți întotdeauna mai multe elemente esențiale în portbagajul mașinii. Urgențele pot apărea oricând, deci este inteligent să fii pregătit! Nu știi niciodată doar de ce ai putea avea nevoie în orice moment al călătoriei. Experții vă recomandă să păstrați lucruri cum ar fi, jucăriile lor preferate, boluri pentru mâncare, boluri cu apă, tratează un ulcior cu apă proaspătă de băut, prosoape, pungi cu caca, lesă, medicamente pentru animale de companie și poate chiar o trusă de prim ajutor pentru animale de companie.