Cele mai bune seriale pe care le poti vedea anul acesta

seriale tv seriale tv

Atunci cand vine vorba de seriale bune, poti adauga pe loc 5-6 titluri, iar apoi lista poate continua la nesfarsit. Avem atat de multe productii dintre care sa alegem si producatori precum HBO Go, Netflix si multi altii nu par sa ia vreo pauza de la a crea si produce show-uri noi demne de urmarit.

In ultimul timp, cele mai populare seriale si filme au fost cele cu super eroi, asa ca nu este o surpriza ca titluri ca The Flash, Arrow, Misfits, dar si alte titluri de seriale create de Marvel sa ocupe locuri importante intr-un clasament general.

Cu toate astea, am decis sa nu vorbesc astazi despre aceste seriale deoarece nu stim daca este un hype de moment. Spun asta din cauza faptului ca adesea acestea ajung sa fie anulate si nimeni nu vrea sa primeasca recomandari cu privire la seriale care s-ar putea sa nu ajunga la o concluzie si finalul sa fie ceva fara sens.

Asadar, cele mai bune seriale pe care le poti vedea anul acesta, in opinia mea, sunt La Casa de Papel, Breaking Bad, Tell Me a Story, Altered Carbon si Person of Interest. 

Este un top personal, dar acestea sunt titlurile pe care le recomand intotdeauna prietenilor atunci cand sunt intrebat ce seriale sa mai vada.

La Casa de Papel

Acesta este un serial deja foarte cunoscut despre care nu se poate sa nu fi auzit. Dar se spune ca trebuie sa auzi de ceva cam de 7 ori pentru a-ti veni ideea sa-l incerci, asa ca daca am putin noroc, articolul acesta va fi a 7-a sursa care sa-ti spuna despre aventurile lui El Professor.

Actiunea sa invarte in jurul unei echipe care jefuieste Monetaria Spaniei in primul sezon, iar apoi vedem cum decurge viata fiecarui membru de la acest jaf.

Breaking Bad

Un oarecare profesor de chimie dintr-un liceu este diagnosticat cu cancer si ia decizia de a fabrica droguri pentru a lasa ceva in urma familiei. De aici incepe o poveste demna de vazut in care Mr. White se adapteaza, se integreaza si incerca sa supravietuiasca in lupta cu narcotraficantii care ii vor afacerea.

Tell Me a Story

Pe scurt, serialul reia povestile copilariei (precum Frumoasa si Bestia sau Cenusareasa) si le adapteaza timpurilor moderne cu un scenariu foarte bine gandit.

Altered Carbon

Este un serial foarte bun de actiune, mai putin complicat decat Westworld, motiv pentru care am ales sa-l inclus pe acesta in aceasta lista. Din punctul meu de vedere cele doua sunt destul de apropiate unul de altul si merita vazute.

Person of Interest

Un cercetator creaza un computer cu inteligenta artificiala pe care il vinde Guvernului din SUA pentru a depista acte impotriva statului. Cu toate astea, computerul dezvolta si o latura secundata care il face sa anunte si alte evenimente precum crime obisnuite inainte de acestea sa se intample. Cum Guvernul SUA nu este interesat de acele acte obisnuite, creatorul programului decide sa le rezolve singur.

Acestea fiind zise, sper ca serialele din aceasta lista sa fie pe placul tau si sa le vizionezi cu placere pentru ca eu asa am facut. Ba chiar am reusit sa vad de doua ori deja Breaking Bad si Person of Interest, iar acest lucru ar trebui sa spuna cate ceva despre cat de mult mi-au placut.

Vizionare placuta!