Cele mai bune roluri ale Jennifer Aniston după serialul Friends

Cele mai bune roluri ale Jennifer Aniston după serialul Friends Cele mai bune roluri ale Jennifer Aniston după serialul Friends

Rolul lui Jennifer Aniston ca Rachel Green în Friends a adus popularitate la nivel mondial și dragostea a milioane de fani. Dar acest lucru este departe de a fi singurul succes al actriței în cinematografie. Am decis să reamintim cele mai strălucitoare și mai interesante filme cu Jennifer Aniston.

Pretend my wife

Pentru a ieși dintr-o situație incomodă, chirurgul plastic Danny Maccoby îi cere asistentei sale Katherine să se prefacă că este soția lui pentru o vreme. O înșelăciune presupune o succesiune de alții - în cele din urmă, Katherine și Danny își dau seama că se iubesc.

Head hunter

Fostul polițist Milo își câștigă existența găsind criminali fugari. Într-o zi, este însărcinat să-l găsească și să-l trimită în închisoare pe jurnalista îndrăzneață și neînfricată Nicole. În mod ironic, ea se dovedește a fi fosta lui soție.

Bruce Almighty

Jennifer joacă rolul iubitei jurnalistului Bruce Nolan, interpretată de Jim Carrey. Bruce este un pesimist teribil, obișnuit să dea vina pe Dumnezeu pentru toate eșecurile sale. Și apoi, într-o zi, Atotputernicul invită un jurnalist să-l înlocuiască în funcție timp de o săptămână, înzestrându-l cu putere nelimitată.

American divorce

Brooke și Gary decid să se despartă. Motivul este cel mai banal. Pur și simplu nu au fost de acord. Acest lucru se întâmplă cu multe cupluri. Problema este că niciunul dintre ei nu vrea să fie primul care să părăsească apartamentul pe care l-au cumpărat împreună. Când prietenii Gary și Brooke sunt implicați într-un scandal, situația escaladează și mai mult.

Promising does not mean getting married

În această imagine, mai multe povești de dragoste se desfășoară simultan. Unii eroi ai filmului converg, alții se despart. Toți au destine diferite și personaje diferite, dar au un lucru în comun - dorința de a fi fericiți și iubiți.

Cake

Claire intră într-un accident auto teribil. Accidentul a transformat o femeie veselă și veselă într-o nevrotică, suferind de dureri constante. Acest rol puternic și dramatic s-a dovedit a fi un punct de atracție în cariera lui Aniston.

Wanderlust

Soții George și Linda trec prin momente grele. Nu își permit să locuiască într-un apartament de lux din New York. Disperate, își împachetează lucrurile și sunt pe cale să se îndrepte spre sud. Dar soarta are o altă ordine. Eroii aderă la comuna hippie, al cărei motto principal este să fii tu însuți.

Marley and me

După nuntă, John și Jenny Grogan se mută din Michigan rece în Florida însorită. La sfatul prietenilor, ei primesc un câine. Acesta este un fel de test, cât de pregătiți sunt ei să aibă un copil. Cu toate acestea, eroii nici măcar nu bănuiesc câte probleme minore le va oferi.

Morning show

Jennifer Aniston joacă rolul prezentatorului de știri Alex Levy în recent apreciatul Morning Show. De la concedierea colegului ei de multă vreme Mitch Kessler, ea se luptă cu disperare să-și mențină conducerea la The Morning Show.

We are the Millers

David Burke are mari probleme. El trebuie să livreze un transport mare de droguri din Mexic. Pentru a trece granița fără durere, el adună o familie fictivă de cunoscuți la întâmplare, închiriază o dubă și pornește într-o călătorie periculoasă