Cele mai bune jocuri iPhone din toate timpurile

Cu sute de mii de jocuri pe care le puteti alege din App Store, este aproape imposibil sa gasiti jocuri excelente daca nu stiti ce cautati. Sa nu lasam sa se intample asta. Daca tocmai ati luat primul dvs. iPhone, lista noastra cu cele mai bune jocuri iPhone din toate timpurile.

Angry Birds

Angry Birds a fost cel mai mare joc de pe App Store de multi ani si nu este greu de vazut de ce. Jocul combina gameplay-ul fizic, puzzle-urile construite cu atentie si personajele adorabile au reusit sa se distreze si sa se infurie in aceeasi masura.

Clash of Clans

Clash of Clans a dominat graficele App Store de mai multi ani si cu un motiv bun. Jucatorii exploateaza resursele care pot fi cheltuite pe cladiri noi, in aparare sau in trupe: toate acestea sunt de o importanta majora daca doriti sa rasturnati bazele altor jucatori in timp ce va aparati.

Clash of Clans

Cum luati o proprietate mare si o faceti chiar mai mare? Concureaza in batalii in timp real, jucatorii construiesc o echipa din cartile pe care le-au colectat si apoi joaca acele carti pentru a dezlantui o mare varietate de trupe pe campul de lupta. In doar cateva minute scurte, un jucator va distruge castelul jucatorului adversar si va iesi in victorie.

Crossy Road

Inspirandu-se din jocul arcade Frogger, Crossy Road a adus cu succes un omagiu unui clasic, stabilind in acelasi timp un nou standard pentru jocurile gratuite.

Device 6

Device 6 nu este un joc traditional, dar tocmai acest lucru il face atragator. In loc sa urmeze un stil Select Your Own Adventure, Device 6, prezinta capitole individuale, formatate ca opere de arta. Senzatiile schimba directia si infasoara viziunile care leaga naratiunea; semnalele audio prezinta elemente noi pentru a incadra in continuare povestea. Pentru a trece la urmatorul capitol, veti gasi un puzzle in care solutia este ascunsa stralucitor in povestea pe care tocmai ati citit-o.