Cele mai bune croaziere de lux

  • Miercuri, 18 August 2021
  • Turism
Cele mai bune croaziere de lux Cele mai bune croaziere de lux

Când vine vorba de călătorii, planificarea în avans este o idee minunată. Nu se poate începe niciodată să-și redacteze itinerariul pentru următoarea vacanță prea devreme. Pentru persoanele care sunt deja entuziasmate de următoarea lor călătorie în străinătate, iată câteva croaziere de lux care ar putea merita verificate.

NEW ORLEANS  - CARAIBE

Una dintre croazierele recomandate de  Condé Nast Traveler este dus-întorsul Norwegian Getaway de la New Orleans la Caraibe. Cu o durată de aproximativ cinci zile până la o săptămână întreagă, călătoria este deosebit de accesibilă, cu permise care se vând cu 399 dolari pe oaspete pentru o croazieră de cinci zile și 599 dolari pe oaspete pentru o săptămână.

COPENHAGA - STOCKHOLM

Între timp, călătorii care doresc să atingă mai multe destinații europene dintr-o singură dată ar putea găsi călătoria de 10 zile a Oceania Cruises din Danemarca în Suedia. Călătoria ar include opriri în opt orașe de-a lungul Mării Baltice, precum Helsinki în Finlanda, Sankt Petersburg în Rusia și Berlin în Germania. Carta de îmbarcare pentru croazieră este stabilită la 2.999 USD pe oaspete.

TAHITI - NEW ZEALAND

Oamenii care se pregătesc pentru o călătorie mai lungă la bord vor găsi ruta de două săptămâni de la Crystal Cruises, Tahiti către Noua Zeelandă, o alegere demnă de luat în considerare. Pasagerii călătoriei vor putea să se bucure de frumusețea unor locuri precum Pacificul de Sud, Polinezia Franceză, Fiji, Tonga și Auckland la bordul unei nave recent renovate, care oferă cabine actualizate și extinse.

DUS-ÎNTORS LA CAIRO

Nu ești un fan al mării? O croazieră pe râu poate fi o cale de călătorie mai bună de parcurs. Vedeți turul de 12 zile dus-întors la Cairo al Viking River Cruises, numit „Faraoni și Piramide”. Croaziera se desfășoară de-a lungul râului Nil, renumit și istoric, și începe și se termină în capitala egipteană Cairo. Această croazieră specială este diferită de cele de mai sus, deoarece este destul de intimă, găzduind doar 52 de oaspeți la un moment dat.

LISABONA - ATENA

Iată un alt turneu european. De această dată, traseul său se concentrează mai mult pe partea de sud, mai însorită a continentului, începând de la Lisabona, Portugalia și terminând în Atena, Grecia. Croaziera Seabourn va trece prin destinații din țări precum Italia, Spania și Franța pe parcursul călătoriei de două săptămâni.

ISTANBUL - ATENA

Călătoria Regent Seven Seas Cruises din Turcia în Grecia este o altă poartă către orașul antic de această dată, începând cu un loc mai aproape de Istanbul. Este mai concentrat pe explorarea Greciei însăși, cu opriri în locuri precum Santorini, Rodos și Mykonos.

MUMBAI - ATENA

Vrei să explorezi Orientul Mijlociu și destinațiile învecinate? Consultați ruta de croazieră de 26 de zile de la Silversea Cruises la Mumbai la Atena. Călătoria include opriri în nouă țări, inclusiv destinații precum Nazaret, Ierusalim, Doha și Dubai.