Cele mai bogate actrite din lume

Cele mai bogate actrite din lume Cele mai bogate actrite din lume

Drew Barrymore

Actriță, fotomodel, autor și antreprenor, Drew Barrymore este un șef al tuturor meseriilor. Ea a devenit proeminentă cu rolul ei în renumitul ET în 1982 și a continuat să joace într-o serie de filme de succes, precum 50 First Dates, Charlie's Angels, Never Been Kissed și Scream. De-a lungul anilor a câștigat mai multe premii, inclusiv - dar fără a se limita la - un Glob de Aur și un Screen Actors Guild Award. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 125 de milioane de dolari.

Jennifer Lawrence

La vârsta de 28 de ani, filmele lui Jennifer Lawrence au încasat deja peste 5,7 miliarde de dolari la box-office. A fost cea mai bine plătită actriță din lume în 2015 și 2016 și a câștigat inimile multora cu interpretarea sa în trilogia Jocurilor Foamei. Lawrence a continuat să joace în multe alte filme grozave precum Joy, Passengers, American Hustle și Silver Linings Playbook, câștigând premiul Academiei pentru cea mai bună actriță pentru acesta din urmă. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 130 de milioane de dolari.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a obținut multe premii în viață. Ea are o stea pe Hollywood Walk Of Fame, este considerată în prezent cea mai bine plătită actriță din lume și a ajuns pe lista Forbes Celebrity 100 de mai multe ori. A câștigat faima cu filme precum Don Jon, He's Just Not That Into You și seria Avengers, care a câștigat peste 8 miliarde de dolari! Începând din 2019, valoarea sa netă este estimată la 140 de milioane de dolari.

Angelina Jolie

Câștigătoare a mai multor premii Teen Choice, Globuri de Aur, Critic's Choice Awards și un premiu Oscar, Angelina Jolie este una dintre cele mai eminente actrițe din lume astăzi. Ea a cucerit lumea acțiunii, uimind publicul cu performanțele sale în filme precum Lara Croft: Tomb Raider, Salt, Mr. and Mrs. Smith și The Tourist. Alături de ilustra sa carieră cinematografică, Jolie depune, de asemenea, o mare efort în umanitarism. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 160 de milioane de dolari

Miley Cyrus

După ce a jucat roluri minore în copilărie, Miley Cyrus și-a asumat drumul spre staruri cu succesul emisiunii TV Disney Hannah Montana. Acest spectacol l-a consacrat rapid pe Cyrus ca o actriță și cântăreață talentată și i-a strâns milioane de fani din întreaga lume. Chiar dacă Cyrus a decis să se concentreze pe cariera ei muzicală peste filme după sfârșitul filmului Hanna Montana, ea a jucat totuși într-o serie de filme precum The Last Song, So Undercover și Hannah Montana: The Movie. Începând cu 2019, valoarea sa netă este estimată la peste 160 de milioane de dolari.