Ce trebuie de luat in seama atunci cand strapungeti in ureche

Viitoarele mame însărcinate se confruntă cu o mulțime nesfârșită de întrebări pe tot parcursul sarcinii și, dacă este bine sau nu, este de așteptat în acest moment. Deși ați putea crede că sexul sau data scadenței bebelușului poate fi cel mai frecvent întrebat despre detalii, ați putea fi surprins să aflați că întrebările despre piercing-urile sunt foarte obișnuite. Acesta este cazul mai ales atunci când mama bebelușului este străpunsă și tatuată singură.

Nu este neobișnuit ca oamenii să străpungă urechile bebelușului și, în unele culturi, acest lucru nu este doar normal, ci este de așteptat. Cu toate acestea, există cu siguranță câteva lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a vă gândi să vă împodobiți urechile micuțului.

Deși ambele cuvinte sunt înfricoșătoare de luat în considerare atunci când vine vorba de copilul tău, în contextul piercingurilor, ar trebui să te lipiți de ac. Armele cu piercing sunt populare, dar sunt sau nu ideale pentru probleme de siguranță. James Weber, proprietarul Infinite Body Piercing, a explicat: „Pistoalele sunt realizate din plastic și nu pot fi sterilizate. În timp ce cartușele care se încadrează în pistol sunt de unică folosință, arma în sine este capabilă să împartă agenți patogeni care cauzează boli între clienți. ”

Weber a continuat: „Știfturile de arme perforante sunt contondente și își fac drum prin lobul urechii cu forță brută. Acest lucru are ca rezultat nu doar un piercing mai dureros, ci și mai multe traume care pot face vindecarea mai dificilă. ” Acesta este motivul pentru care este mai bine să rămâneți cu un ac cu o singură utilizare, cu punct gol.

Mergeți la un profesionist, nu la mall

Deși este ușor și convenabil să te duci la mall și să faci un piercing la un magazin de bijuterii precum Claire, nu este în interesul copilului tău. Deși angajații de la aceste tipuri de locuri sunt anunțați că sunt „specialiști instruiți și cu experiență”, de ce să nu mergem la cineva a cărui profesie actuală include piercingul oamenilor toată ziua? Asigurați-vă că specialistul în piercing la care mergeți este certificat CPR și First Aid, membru al Asociației Piercers profesioniști și este instruit în agenții patogeni transmisibili din sânge.

Bijuteriile de calitate sunt imperative

Un alt motiv pentru a te îndrepta către un profesionist instruit este să te asiguri că copilul tău primește bijuterii de calitate și nu cercei ieftini placati cu aur. Aceste materiale nu sunt o idee bună pentru piercing-urile inițiale, deoarece metalul moale poate provoca cu ușurință reacții alergice. După cum recomandă Asociația Piercers Profesioniști, asigurați-vă că utilizați bijuterii care îndeplinesc standardele de implantare ASTM și IDO. Acestea includ oțel pentru implanturi, niobiu, titan pentru implanturi, aur solid de 14k sau sticlă fără plumb.

Gândește-te la momentul

În timp ce adăugarea cerceilor pentru completarea ținutei copilului dumneavoastră poate fi o atingere adorabilă pentru o ținută, poate că mai întâi doriți să vă gândiți dacă acesta este cu adevărat momentul potrivit pentru a lua această decizie. Mulți părinți se întreabă dacă este de fapt alegerea lor sau nu dacă să străpungă urechea copilului lor. Mulți părinți aleg să aștepte până când copilul are vârsta suficientă pentru a lua singură această decizie. Statuile pe piercing-uri (și tatuaje) pentru minori variază de la un stat la altul, așa că înainte de a-ți ridica speranțele, asigură-te că este chiar o posibilitate în statul tău.