Ce să nu Faci Când Vine Vorba De Renovarea Locuințelor

Refacerea curții din față este un proces riscant, deoarece este prima impresie pe care o dă casa ta. O renovare frumoasă în curtea din față vă poate îmbunătăți atracția la bord, valoarea casei și poate fi bucurată de întreaga familie. Când iarna se stinge, majoritatea oamenilor primesc primăvara cu o renovare frumoasă a curții din față. Din păcate, unele cazuri se dovedesc mai bune decât altele, așa că asigurați-vă că știți cum să gestionați corect controlul daunelor cu puțină șansă că transformarea dvs. nu este cea la care ați visat întotdeauna. Nu vă faceți griji, de aceea suntem aici pentru a vă ajuta!

 

Transplantul

Când introduceți plante noi, trebuie să vă asigurați că există suficient spațiu între toate plantele, astfel încât acestea să aibă loc să crească. Poate doriți să adăugați ceva mai mult decât cantitatea recomandată atunci când vine vorba de plantele mici, dar vă recomandăm cu tărie să nu faceți acest lucru. Plantarea excesivă poate provoca atât de multe probleme, de la întreținerea intensivă a forței de muncă la plantele care nu cresc așa cum vă așteptați. Trebuie să existe suficient spațiu pentru ca toate plantele să înflorească și să crească la înălțime cât trebuie. Cheia unei grădini frumoase este să lăsați suficient spațiu, astfel veți avea o grădină sănătoasă pe termen lung.

Plantarea în locația greșită

Copacii, arbuștii și ornamentele cu siguranță pot deveni scumpe, mai ales atunci când sunt plantați în direcția greșită. Deși poate arăta bine ochilor tăi, acest lucru nu înseamnă neapărat că locul pe care îl alegi este potrivit pentru acesta. Când luați în considerare plasarea, cei mai importanți factori de luat în considerare sunt solul, apa și lumina și nu uitați asta! Chiar dacă trebuie să vă alocați puțin timp suplimentar pentru a vă aduna cercetările, este în regulă. Este mai bine decât alternativa!

Planificare proastă

Stilul arhitectural al casei dvs. trebuie să fie în concordanță cu peisajul dvs. sau întregul design va arăta ca haos! Asigurați-vă că se potrivește cu cele două înainte de orice altceva. Scrieți lucrurile, faceți un plan și nu începeți să lucrați înainte de a începe să vă gândiți! Nu uitați lucruri importante, cum ar fi crearea unei căi, astfel încât să puteți naviga în siguranță împreună cu ceilalți prin curte. De asemenea, odată ce renovarea dvs. este terminată, nu credeți că sunteți și voi. Cel mai important factor în păstrarea unei grădini frumoase este întreținerea. Puteți pune tăietorii de gard viu și mașina de tuns iarbă departe, dar țineți-le aproape pentru că veți avea nevoie de ele în scurt timp.