Ce să faci cu timpul tău atunci când nu te duci la serviciu

De când guvernul a emis ordine de a practica distanțarea socială și de a rămâne acasă, lucrătorii neesențiali funcționează pe un sistem de lucru de la domiciliu. A nu fi nevoit să faceți naveta către și de la serviciu înseamnă că acum oamenii au timp suplimentar în mâinile lor înainte și după orele de lucru.

Deși ar putea fi tentant să dormiți mai mult sau să mai facem o oră în plus pe Netflix, puteți folosi acest timp pentru a vă îngriji de sine. Faceți-vă să vă simțiți mai motivați, relaxați și organizați încercând aceste șase sugestii.

Faceți-vă timp pentru o masă adecvată

Pe baza unui sondaj din 2017, aproape jumătate dintre britanici nu au timp să mănânce un mic dejun adecvat. A fi mereu într-o constrângere de timp înseamnă că probabil că vei recurge la un castron de cereale sau la niște pâine prăjită. Dar, cu timpul suplimentar, puteți găti în sfârșit o masă adecvată și vă puteți așeza să vă bucurați de ea. Încercarea unor rețete mai lente pentru cină ar fi, de asemenea, o idee grozavă.

Strângeți în antrenamente

Cu timpul limitat pe care îl putem petrece în aer liber, companiile de fitness și antrenorii au venit cu noi modalități de a interacționa în continuare cu publicul lor. Diverse studiouri de fitness au programat antrenamente live Instagram în jurul orelor de lucru.

Dacă dumneavoastră și familia dvs. vă place să vă mutați, încercați să căutați PE Joe Wick cu Joe pe YouTube. Dacă vă place mai mult antrenamentele meditative, Yoga cu Adriene are videoclipuri despre fluxurile și întinderile yoga.

Organizeaza-te

Este important să vă mențineți biroul curat și organizat atunci când lucrați de acasă. Din moment ce ne asociem de obicei casele cu odihna, trebuie să stabilim acea graniță pentru a ne menține motivați. Dacă aveți o cameră dedicată pentru spații de birouri , faceți-o mai primitoare, ordonând rafturile sau plasând o plantă de interior pe birou. La sfârșitul zilei de lucru, asigurați-vă că faceți ordine și puneți lucrurile la distanță pentru a semnala sfârșitul orelor de birou.

Faceți câteva lecturi de agrement

Mulți oameni au uitat să aibă timp pentru lectură ca activitate de agrement. Pe lângă faptul că este plăcută, citirea în timpul liber crește și inteligența emoțională, care poate ajuta la întârzierea apariției demenței și la creșterea stimei de sine și a încrederii.

Răsfățați-vă

A avea grijă de tine ar trebui să fie una dintre prioritățile tale principale. Cu toate acestea, nu este cazul pentru majoritatea. Dar, cu mai mult timp în timpul zilei, vă puteți bucura în sfârșit de un pic de răsfăț pe care îl meritați.

Acesta este un alt mod de a vă relaxa, de a vă lua mintea de la știri și de a lucra la bunăstarea voastră. Încercați să faceți lucruri pentru care de obicei nu aveți timp, cum ar fi să vă puneți o mască de față, să vă pictați unghiile sau chiar să vă uitați din nou la serialele TV preferate.

Fii creativ

Potrivit cercetărilor BBC, ridicarea unui meșteșug sau hobby-uri creative vă poate ajuta sănătatea mintală. Pe baza datelor de la 50.000 de persoane care au susținut testul de creativitate al BBC Arts Great British, s-a demonstrat că hobby-urile creative te distrag de la factorii de stres externi.

De asemenea, vă oferă spațiul pentru a vă reevalua problemele și a vă construi încrederea și respectul de sine. În plus, dezlănțuirea laturii tale artistice poate fi foarte distractivă.