Ce rol au diverse accesorii fashion in modelarea imaginii si a vestimentatiei

Ce rol au diverse accesorii fashion in modelarea imaginii si a vestimentatiei Ce rol au diverse accesorii fashion in modelarea imaginii si a vestimentatiei

Moda este schimbatoare, dar simtul stilului va fi intotdeauna relevant. Cu ajutorul gustului si stilului sau, o persoana creeaza o imagine unica.

Desigur, una dintre componentele importante ale stilului este imbracamintea de inalta calitate. Cu toate acestea, diverse accesorii fashion de pe joolar sunt capabile sa adauge pofta imaginii tale viitoare, subliniind frumusetea tinutei alese si atragand atentia celorlalti.

Care e rostul accesoriilor

Accesoriile ajuta orice femeie sa creeze diverse imagini. In vestimentatie, este suficient sa schimbi culoarea sau forma gentii de mana, sa schimbi cureaua sau pantofii si vei arata diferit. Accesoriile selectate in mod corespunzator sunt o parte importanta nu numai a garderobei principale, ci si a celei suplimentare a unei femei. Cel mai important este sa inveti cum sa le alegi corect pentru tinute diverse accesorii online.

Cum poti crea cu ajutorul accesoriilor o tinuta demna de admiratie

Totusi, daca, in opinia ta accesoriile pot fi considerate neimportante, atunci pur si simplu refuzi posibilitatea de a lega diferitele detalii ale garderobei tale intr-o imagine. Cu ajutorul accesoriilor, poti crea un aspect nou pentru un lucru vechi, poti face o tinuta plictisitoare mai colorata, poti crea proportiile de care ai nevoie, poti sa-ti arati individualitatea.

Astfel, este important sa ne amintim regulile de combinare a culorilor si nuantelor in vestimentatia pe care o alegem zi de zi. De exemplu, nu este recomandabil sa combini galbnul cu portocaliu sau rosul cu roz.  Tine minte ca, schema de culori aleasa ar trebui sa arate si sa se simta bine. Daca nu poti decide singur ce se potriveste unui anumit accesoriu, atunci trebuie sa urmezi regula de baza: accesoriile stralucitoare pot fi combinate cu haine in tonuri neutre, si invers.

Nu-ti fie frica sa porti un rucsac sic, o esarfa clasica sau o curea care sa-ti evidentieze talia. Toate elementele care sunt aparent neimportante fac practic toata treaba. Astfel, nu subestima puterea accesoriilor!

O conditie importanta este ca doar una, maximum doua, sa aiba loc in imaginea ta. Daca este necesar, iti poti imbogati tinuta cu un detaliu distins, sub forma de curea sau geanta, eventual o esarfa. In acest mod poti transforma o tinuta pictisitoare in una demna de a fi admirata.

De asemenea, este important sa tinem cont de formele acesoriilor in formarea imaginii. Daca costumul tau de afaceri are linii stricte, atunci bijuteriile trebuie alese cu margini si colturi ascutite si clar desenate. Orice accesoriu care are forma si culoarea corecta va sconta efectul dorit – si este exact ceea ce avem nevoie!