Topul accesoriilor pentru primăvară / vară 2022!

Topul accesoriilor pentru primăvară/ vară 2022! Topul accesoriilor pentru primăvară/ vară 2022!
Nu știu cum sunt alții, însă eu cu siguranță abia aștept să scap de zilele acestea melancolice de iarnă și să las puțin soare în viața mea. Și ca cireașa de pe tort, nici ținutele din acest sezon nu pot spune că au ajutat cu starea de spirit, toate aceste culori închise, neutre, nu fac decât să lungească zilele și așa întunecate. Astfel, ca să putem ieși puțin din această nostalgie, hai să aruncăm o privire asupra unor accesorii care ne vor veni în ajutor, adăugând un strop de culoare și viață sezonului rece:
  1. Fulare extra lungi
Vei fi amuzată să auzi că această modă a apărut de fapt printr-o rețea socială destul de nouă, TikTok, restul lumii online însă adoptând trendul într-o clipită. Astfel, ne-am trezit peste noapte cu o varietate de fulare extra lungi, în diferite nuanțe, stiluri, culori, modele. Înfășoară-te și tu cu unul dintre trendurile cele mai în vogă și menține-te la cald!
  1. Curelele late
Poate ai mai văzut în anii precedenți acest tip de curea, care vine și pleacă din lumea modei după bunul plac. Însă acum este din nou în topuri, gata să îți pună silueta în evidență. Poți purta aceste curele în multe feluri, cu multe ținute, astfel sigur va fi o achiziție pe care nu o vei păstra doar în dulap. Pentru un plus de practicabilitate, optează pentru o curea lată neagră sau maro, potrivită cu orice ținută.
  1. Lanțurile duble
Dacă e să vorbim despre bijuterii, un lucru e clar, niciodată nu poți să ai destule. Însă în acest an ne folosim de acest lucru și asortăm mai multe lanțuri între ele. Punem lanțurile în straturi, pe scurt. Dacă folosim lanțuri de diferite lungimi, putem crea o iluzie perfectă a unui gât alungit. Însă dacă adaugi două lanțuri de aceeași lungime, vei da un efect punk look-ului tău.
  1. Bijuterii perlate
Poate ai aflat deja că în noul an vor fi în trend și hainele cu un strop de perle. Astfel, continuăm look-ul și vorbim și despre bijuteriile cu perle. După cum știm deja, perlele sunt potrivite pentru orice eveniment, orice ocazie, și merg cu absolut orice ținută. Astfel, e greu să dai greș cu acest clasic al tuturor timpurilor.
  1. Căciulile cu blană
Cum spuneam, ne bucurăm în acest sezon de niște accesorii care, pe lângă faptul că ne vor înfrumuseța look-ul și starea de spirit, vor fi și practice. Căciulile din blană sunt printre acestea. Nu trebuie să cheltui sume enorme pentru a avea o căciulă ca lumea, ajunge doar să îți urmezi gustul și să alegi unul dintre multele modele de pe piață.
  1. Gențile mari, de umăr
Asta este o veste bună pentru toată lumea care, ca mine, nu reușește niciodată să înghesuie destule lucruri într-o geantă minusculă. Astfel, în acest sezon putem liniștite să optăm pentru o geantă enormă, de umăr, în care să ne încapă tot ceea ce este necesar, și vom fi și la modă! Acestea sunt doar câteva dintre accesoriile de care te poți bucura din plin încă din această iarnă. Cum am menționat, nu trebuie să cheltui o avere pentru a fi în trend cu moda. Poți pur și simplu urmări site-ul nostru, Crazy-Deals.ro, unde vei găsi mereu cele mai tari reduceri și vei putea utiliza anumite coduri reducere Fashion Days, pentru un plus de imbold la cumpărături!