Tendinte de culoare pentru primavara 2022

Doriți să țineți pasul cu cele mai noi tendințe de culoare? Primăvara este un anotimp plin de întinerire și bucurie, așa că acesta este un moment minunat pentru a vă schimba aspectul. Toate culorile noi și elegante chic pentru primăvara / vara 2020 sunt pline de stil și poftă.

Continuați să derulați pentru unele dintre cele mai tari tendințe de culoare ale anului pe care le veți vedea cu siguranță peste tot.

 

NUCIURILE SORBETULUI

Culorile moi de primăvară sunt o modalitate excelentă de a vă schimba stilul în sezonul mai cald. Tonurile frumoase de somon, stacojiu sau chiar lavandă sunt must-have-urile sezonului viitor pentru a vă împrospăta garderoba. Aceste culori nu numai că îmbunătățesc starea de spirit, ci vă vor oferi și aspectul tânăr și energic pe care toți îl dorim.

UN POP DE VERDE

O altă culoare foarte populară în acest sezon de primăvară / vară sunt nuanțele uimitoare de verde. Tonuri mai bogate precum arpagic sau smarald sunt cu siguranță esențiale pentru sezonul de vară. Aceste nuanțe distincte, dar proaspete, pot fi asortate cu ușurință bine cu alte culori pentru a vă crea stilul unic.

ȘAFRAN GALBEN

Te simți puțin mai aventuros? Deși multe nuanțe de galben au fost mari în ultimele sezoane, culoarea galben-portocalie puternică și flamboantă va adăuga fără îndoială o notă îndrăzneață ținutei tale. Galbenul este adesea o nuanță care reprezintă optimism și pozitivitate, tocmai de aceea galbenul este cea mai interesantă nuanță a sezonului.

CER ALBASTRU

Albastrul este întotdeauna o culoare „trebuie să aibă”, indiferent de anotimp. Așadar, este logic că atât de mulți oameni adoră să aibă diverse haine albastre în garderobă. Nu numai că este o culoare ușor de purtat, dar poate fi purtată fără efort cu aproape orice și orice. Albastrul poate fi asociat cu orice pereche de blugi sau chiar cu alte culori vibrante și îndrăznețe ale sezonului, mai ales dacă doriți un look atât de chic.

ALB

Clasic, dar izbitor. Albul este o culoare care ne luminează pentru totdeauna starea de spirit în special în lunile mai calde, pline de soare. Transmiterea unui mesaj de simplitate și inovație. Nu puteți greși niciodată cu această culoare curată și clară.