Ce accesorii ne vor ilumina anul 2022?

Ce accesorii ne vor ilumina anul 2022? Ce accesorii ne vor ilumina anul 2022?

Nu putem trece cu vederea cum ultimii ani, guvernați mai mult sau mai puțin de situația pandemiei, au adus schimbări drastice în lumea modei. Iar când vorbim de lumea modei nu ne referim strict la haine, mai ales că accesoriile sunt de fapt elementele cheie ale unei ținute; elementul care ”face sau distruge” un look. La ce ne putem aștepta totuși de la acest nou sezon de primăvară de la acest capitol?

Hai să aruncăm împreună o privire:

1. Confortul în prim plan

În momentul în care a început nebunia cu pandemia, am intrat în această eră ca un anumit tip de oameni, oameni pe care nu îi vom mai regăsi în noi înșine la terminarea ei. Nu trebuie să privim asta ca un lucru negativ, însă. Am devenit oameni ce apreciază confortul, ce pun accent pe haine și accesorii ce le fac viața mai ușoară, ce ne dau libertate de mișcare. Acest lucru se reflectă și în noile producții ale modei, prin materiale pufoase și fine care ne vor face să ne simțim ca acasă chiar și pe stradă.

2. Frâu liber creației

Am stat destul de mult timp acasă pentru a ne putea cultiva creativitatea și pentru a da frâu liber spiritului DIY din noi. Fie că te-ai apucat să își renovezi baia sau ai început să găsești plăcere în a-ți crea propriile haine, imaginația joacă un rol important în ambele.

Marii designeri au observat acest lucru și au încercat să încorporeze această nouă necesitate cât mai bine în liniile noi apărute folosind materiale organice sau reciclate, folosind articole ce au fost cândva la modă și sunt reutilizate, dându-li-se o nouă viață și mai ales bazându-se mult pe mozaicuri.

3. Aer liber orășenesc

Din momentul în care am fost nevoiți să ne petrecem o mare parte din timp închiși între patru pereți, am început să ne sădim curiozitatea pentru lumea de afară, pentru natură, pentru aerul liber. Astfel, avem nevoi diferite față de cele avute înaintea pandemiei. Acum avem nevoie de reduceri haine care sunt atât tehnice cât și în pas cu moda.

Designerii au simțit acest lucru și au folosit varii tehnologii la crearea noilor haine, funcționalitatea joacă un rol esențial iar culorile vii nu pot lipsi din nicio ținută.

4. Calm și echilibru

Vremurile prin care am trecut în ultimii ani pot fi descrise ca orice altceva decât calme. Astfel, avem nevoie de anumite aspecte ale vieții noastre pentru a recuceri și a readuce în viața de zi cu zi echilibrul care ne-a lipsit atât de acut. Astfel, designerii au adoptat noi accesorii, cu forme geometrice cunoscute deja, accesorii ce pot fi combinate cu ușurință între ele și funcționează perfect în aproape orice aranjament. Avem astfel cercei liniari sau rotunzi, elemente subtile de geometrie matematică și culori calme.

5. Îndrăznește să zâmbești din nou

Pe lângă echilibru și calm ne lipsește o doză mare de optimism. Ne lipsește acea inocență specifică copiilor care îndrăznesc să spere, care pot zâmbi la fiecare pas. Astfel, designerii s-au gândit să acapareze cât mai multe elemente dramatice în accesorii, elemente ușor exagerate, suprarealiste pe alocuri, ce ne permit să evadăm din cotidian și să ne readucem zâmbetul pe buze.

Acestea sunt doar câteva dintre ideile pe care le poți lua în calcul data următoare când vrei să achiziționezi niște noi accesorii. Poți să te inspiri însă vizitând un site ce aduce laolaltă atât accesoriile la modă cât și hainele aferente. Pentru a-ți aduce deja un zâmbet pe buze, pe Crazy-Deals.ro poti gasii un cod reducere Answear, să pornești cu dreptul la shopping-ul online!