Ce poti face cu inelele in marimi mari

 

Pe cat de mare poate fi atractia fata de unele accesorii, pe atat de usor poate fi in anumite situatii sa dam gres. Iar cel mai greu de ales in materie de bijuterii pot fi inelele, mai ales daca nu ai experimentat astfel de achizitii indestul de mult sau daca nu stii cum sa le alegi. Astazi te vom ajuta sa descoperi toate lucrurile pe care le poti fac atunci cand inelele favorite nu ti se mai potrivesc si cum le poti gasi o intrebuintare, fara sa mai fii nevoit sa suferi din cauza ca nu pot fi purtate cu aceeasi bucurie si dedicare cu care ele au fost alese.

  

Fie ca ai gresit marimea, fie ca inelul ales s-a potrivit o perioada insa acum nu-ti mai este util din cauza marimii mult prea mari si a degetelor subtiri, poti apela la mai multe solutii pentru a nu transforma acest accesoriu intr-unul fara utilitate.

 

In primul rand, daca inelul a fost cumparat recent si nu e marimea potrivita, majoritatea firmelor ofera posibilitatea de a returna bijuteriile in temen de 30 zile sau poate chiar mai mult. Asa ca nu ar strica sa iei acest lucru in considerare si sa-ti schimbi inelul cu o marime mai mica si/sau cea potrivita. De regula nu intervin costuri suplimentare sau intervin costuri minime, precum taxa de transport.

 

Un alt lucru pe care-l poti face intr-o astfel de situatie e sa daruiesti inelul unei alte persoane careia I se potriveste sau sa gasesti un centru care ti-l poate modifica in marimea necesara, daca acest lucru este posibil si ai bugetul necesar.

Poti in acelasi timp si sa-l incerci sa-l revinzi pe diferite platforme de vanzari sau chiar si prin intermediul retelelor de socializare.

 

De asemenea, pentru a-l face mai potrivit, simplu si rapid, poti aplica pe dosul inelului o cantitatea foarte mica de silicon, cu ajutorul unui pistol de lipit, care-l va face pe masura ta.

Mai poti folosi inelul si pentru a-l pastra drept amintire, ca un obiect vintage, pe care sa-l trasnmiti ulterior celorlalte generatii, drept mostenire.