Cum se face nod la cravata

Intr-o epoca in care acest accesoriu de sex masculin pierde spatiu in garderoba, multi barbati si femei nu stiu cum sa faca un nod la cravata. Cum sa faci cel mai simplu nod pentru a realiza un aspect elegant? Iata cateva trucuri simple!

Ce este un costum bun fara cravata perfecta? Cravata continua sa fie un element indispensabil in dulapul fiecarui barbat, fiecare dintre trebuie sa o foloseasca, dar o faceti corect?

Nodul la cravata este unul dintre cele mai complicate puncte cand folosim acest accesoriu. In plus, alegerea celei potrivite este esentiala daca dorim sa aratam impecabil. Daca ati avut vreodata o problema cu realizarea unui nod, aici le rezolvam pe toate in modul cel mai simplu.

Cu atat de multe tipuri de cravate, au existat si exista multe modalitati de a le lega in jurul gatului. Cea mai obisnuita modalitate de a face acest lucru este cu asa-numitul nod Windsor. Desi este simplu, nu toti dintre noi reusesc sa il faca.

Cum se face nod la cravata?

Urmand instructiunile noastre, o oglinda si putina rabdare, puteti deveni un expert in noduri, fiind invidia prietenilor dvs. si puteti arata remarcabil la petreceri cu o cravata eleganta.

Desi exista multe moduri de a face nodul, forma cea mai simpla este eleganta si functioneaza cu orice tip de cravata:

Pasul 1: Aduceti ambele capete ale cravatei la acelasi nivel

Pasul 2: Traversati partea larga deasupra partii inguste

Pasul 3: Inconjurati partea ingusta cu partea larga

Pasul 4: Treceti partea larga din spatele cravatei cu degetul peste nodul care se formeaza

Pasul 5: Introduceti capatul larg in interiorul nodului

Pasul 6: Glisati usor nodul in sus

Ca un fapt istoric, cravata este un sinonim clasic al elegantei in imbracamintea masculina, folosita de-a lungul istoriei de personalitati mari, intotdeauna intr-un mod oficial si facuta initial numai in matase, in culori negru si alb, schimbandu-se in timp si devenind una dintre noile tendinte in moda barbatilor, nu numai in domeniul formal, de care a fost intotdeauna parte, ci si ca parte a imbracamintei casual.