Ce pot spune degetele tale despre personalitatea ta

Ce pot spune degetele tale despre personalitatea ta Ce pot spune degetele tale despre personalitatea ta

Când vine vorba de descoperiri medicale, acestea par prea tehnice pentru ca majoritatea dintre noi să le înțeleagă. Fie asta, fie sunt doar deprimante, ca și faptul că nu există încă nici un remediu pentru cancer, nu? După cum se dovedește, am găsit un fapt distractiv și interesant de împărtășit despre corpul uman, ceva care ar putea fi nou pentru tine!

Și nu este atât de evident ca culoarea părului sau grupa de sânge - punem pariu că vă întrebați despre ce ar putea fi vorba.

Cifre

Da, vorbim despre mâinile tale, în special despre degetele tale. Cine ar fi crezut că personalitățile sunt legate de această parte a anatomiei umane? Se pare că s-a petrecut mult timp în această cercetare. Există fapte ascunse pe care le putem dezvălui numai în funcție de lungimea degetelor.

Cheia pentru a sparge acest secret este relația degetului arătător și degetul inelar. Nu vă lăsați păcăliți de această imagine, doamnelor - acest test se aplică numai bărbaților! Lungimile degetelor se corelează cu nivelurile de testosteron din organism. Cele trei tipuri sunt A, B și C așa cum se arată în imagine.

Doar o notă rapidă, femeile pot găsi cu siguranță acest lucru și util. Gândiți-vă la primele întâlniri!

A. Deget scurt index, deget lung cu inel

Aparent, băieții frumoși aparțin acestei categorii. Frumos și abordabil - își fac rapid prieteni. Când vine vorba de a-și risca șansele, ei pot deveni un pic mai îndrăzneți și mai agitați. Cu toate acestea, această trăsătură îi servește în lumea afacerilor, deoarece au un talent natural de a face bani.

B. Deget inel scurt, deget lung index

Bărbații din această categorie par a fi siguri de sine și cam zadarnici. În mod ciudat, acest tip pare să prospere când este lăsat singur și este cel mai productiv atunci când lucrezi solo. Dacă te îndrăgostești de un bărbat cu această formă de mână, fii pregătit să inițiezi, deoarece nu se grăbesc să ceară pe nimeni afară.

C. Degetul inelar și degetul index sunt aceleași lungimi

O dimensiune echilibrată a degetului înseamnă aparent o personalitate echilibrată. Acești bărbați sunt centrați pe relație și cordiali, mai presus de orice valorează loialitatea. Se pare că sunt în armonie cu ei înșiși și cu lumea și sunt, în general, foarte ușoare.