Despre Produse afrodiziace

 Afrodiziacele sunt substante sau preparate special create pentru a a stimula functiile sexuale si pentru a mari dorinta partenerilor. Ele sunt utilizate de mii de ani incoace peste tot in lume iar denumirea vine de la zeita greaca Afrodita, ce simbolizeaza senzualitatea.

  Din diferite motive, milioane de oameni de pretutindeni se confrunta la un moment dat cu un libidou scazut, iar acest lucru are in general, urmari grave pentru viata de cuplu. Pentru a veni in ajutorul persoanelor ce se lupta cu aceasta problema, sex shop-urile pun la dispozitia clientilor o gama variata de produse afrodiziace menite sa mareasca apetitul sexual si sa imbunatateasca relatiile intime.

Despre Produse afrodiziace

  Afrodiziacele dintr-un sex shop sunt, in mare parte, sub forma de picaturi ce se adauga in mancare sau in bautura, ori sub forma de uleiuri de masaj, geluri, creme sau chiar odorizante de camera. Aceste produse s-au dovedit foarte eficiente de-a lungul timpului, iar la momentul actual sunt unele dintre cele mai cumparate si apreciate articole dintr-un sex shop.

  Majoritatea picaturilor afrodiziace sunt create din plante naturale despre care se stie ca au efecte benefice in cazul persoanelor cu libidou scazut si, tocmai de aceea, pot fi consumate fara probleme de oricine. Bineinteles, sticlutele cu picaturi afrodiziace vin la pachet cu indicatii si mod de utilizare – unele se beau direct din sticluta inainte de actul sexual iar altele se adauga in mancare sau in bautura. Indiferent de modul de consum, nu este indicat sa depasiti doza recomandata si nici sa le luati cu mai mult de 30 – 40 de minute inainte de actul sexual.

  Uleiurile de masaj afrodiziace sunt si ele foarte eficiente – in general, acestea contin feromoni. Rolul feromonilor este de a creste atractivitatea fata de femeie sau de barbat, stimuleaza placerea si mareste interesul sexual dintre parteneri. In plus, va veti bucura de un masaj extrem de erotic si relaxant – preludiul perfect pentru o seara in doi!

  Un produs afrodiziac extrem de interesant il reprezinta odorizantele speciale de camera. Este de ajuns ca, inaintea actului sexual sa eliberati aromele in incapere, iar in cateva minute atmosfera va deveni foarte incinsa, atat pentru femeie cat si pentru barbat. Acest tip de stimulent sexual ofera partenerilor o stare de relaxare si excitare in acelasi timp, iar efectul odorizantului va culmina cu o noapte incendiara!

  Cremele sau gelurile afrodiziace sunt create atat pentru femei cat si pentru barbati si se aplica direct pe organele intime, inainte de actul sexual. Lotiunile pentru femei au in general efect de incalzire a zonei si induce o stare de excitabilitate crescuta, iar in cazul barbatilor contribuie la mentinerea mai indelungata a erectiei si chiar la evitarea ejacularii precoce. Cremele sau gelurile pentru femei sau barbati sunt sigure, eficiente, cu efect rapid si de durata.