Ce luam cu noi cand calatorim: ce nu poate lipsi din valiza

Facand o buna lista de verificare a tuturor lucrurilor necesare, ne putem asigura ca nu uitam nimic si ca avem totul protejat pentru a nu pierde lucrurile. Iata cateva sfaturi pentru a facilita pregatirile calatoriei noastre pentru ca totul sa devina foarte placut.

Ce valiza sa folositi pentru fiecare calatorie

Astazi exista multe tipuri de valize si alegerea lor nu este ceva minor, deoarece materialul din care sunt construite si alte detalii pot face diferenta. Cele care sunt rigide, de exemplu, arata grozav, dar sunt mai usor de rupt. Nu uitati ca in aeroporturi, cu cat puteti manipula valiza, cu atat veti avea mai putine frustrari.

La randul sau, se estimeaza ca aproximativ 25 de milioane de valize sunt pierdute de companiile aeriene in fiecare an, astfel incat grija de a le identifica nu este niciodata prea mare. Mai mult, au fost create valize inteligente care pot fi controlate prin aplicatii pe care le descarcati de pe telefonul dvs.: va permit sa le deschideti si sa le inchideti de la distanta, sa stiti daca cineva le-a deschis si locatia si chiar primiti notificari in timpul calatoriei.

Accesorii pentru valiza

  • Lacat: Daca valiza nu are o incuietoare criptata, este important sa puneti un lacat. Lacatul ajuta nu numai sa o protejeze, ci este o dovada buna ca valiza nu a fost deschisa.
  • Scala: acestea sunt utilizate pentru a cantari valizele in orice moment si loc, ceea ce ne ajuta sa evitam sa platim pentru excesul de bagaje. Astazi exista accesorii super ieftine, mici si practice pentru a cantari orice element si a evita problemele.
  • Identificatorul bagajului: Daca nu puteti avea o valiza inteligenta, orice eticheta sau carte de identitate ne poate ajuta sa ne gasim lucrurile in caz de pierdere.
  • Huse pentru valize: In general, acestea sunt realizate din tesatura de lycra expandabila, astfel incat acestea sa se adapteze diferitelor variante de valize. Nu numai ca servesc drept protectie si siguranta, dar datorita varietatii, ne permit sa identificam rapid bagajele noastre.
  • Dispozitiv de urmarire a bagajelor: Sunt dispozitive mici care sunt plasate in interiorul bagajelor si cu o aplicatie de pe telefonul mobil sau tableta puteti sti unde este valiza.
  • Curea de siguranta: Este o optiune originala si practica pentru valize. Aceasta este reglabila, si are, de asemenea, o catarama cu sistem de identificare a cheii.