Ce iti trebuie pentru a te bucura de o narghilea

  • Marţi, 17 Septembrie 2019
  • Divertisment
  • Publicat de
narghilea narghilea

Te gandesti sa iti cumperi o narghilea? Sau ai deja o narghilea care sta in colt colectand praf? E timpul sa achizitionezi una, sau sa o pregatesti pe cea veche pentru a te bucura de o sesiune de fumat alaturi de prieteni. Iata ce trebuie sa faci:

Pasul 1 - Narghileaua

Exista o multime de tipuri diferite de narghilea. Narghilea egipteana, siriana, moderna, etc., si vin intr-o gama larga de dimensiuni - mici, mari, medii, cu un singur furtun sau mai multe, etc. Nu conteaza cu adevarat ce fel de narghilea ai, sau de care vrei sa cumperi. In general, cele mai mari sunt apreciate pentru ca dureaza mai mult. Exista, de asemenea, diferite tipuri de creuzet si furtunuri, pe care le poti cumpara din magazin denarghilea . Nu sunt diferente reale in performanta accesoriilor, dar exista diferente de dimensiuni si materiale. Totusi, un material de calitate garanteaza rezistenta in timp a furtunului de narghilea.

Pasul 2 - Lucruri de care ai nevoie in afara de narghilea

Vei avea nevoie de shisha, carbuni, folie de aluminiu si o bricheta. Shisha (tutunul pe care il fumezi) este in principal facut din tutun, pulpa de fructe, melasa, miere si alte cateva ingrediente care difera in functie de brand. Shisha este relativ saraca in nicotina si gudron, si este mai neteda decat tutunul de tigara.

Carbunii provin, de asemenea, de la o multitudine de producatori. Poti folosi carbuni presati, sau carbuni naturali din coaja de cocos, care sunt speciali pentru fumatul de narghilea.

Folie clasica de aluminiu. Poti folosi bucati de folie din rola folosita pentru a impacheta alimente. Poti achizitiona si folie de aluminiu speciala pentru narghilea, taiata circular, dar aceasta este mai scumpa.

Pasul 3 - Pregatirea creuzetului

Este timpul sa pregatesti tutunul pentru fumat. Trebuie sa ai un creuzet curat si shisha. Pune tutunul in vas, astfel incat sa ramana loc si pentru trecerea aerului cald. Pentru rezultate bune, poti umple vasul 2/3. Pune apoi o bucata de folie de aluminiu pe creuzet, si asigura-te ca o infasori bine, sa nu treaca aerul.

Pasul 4 - Umplerea vasului cu apa si aprinderea carbunilor

Umple vasul cu apa rece, dar incearca sa nu pui apa pana in varf. Daca ai prea multa apa, este destul de greu sa inhalezi fumul. Apoi, pune creuzetul deasupra narghilelei. Asigura-te ca este asezat ferm, astfel incat sa nu existe scurgeri de aer. Foloseste un instrument ascutit sau o scobitoare, pentru a face gauri mici in folia de aluminiu. Fa un model de cerc si asigura-te ca nu este mai mare decat diametrul carbunilor tai. Cand carbunii sunt complet aprinsi, ii poti pune pe folie.

In final, te poti bucura de o sesiune de fumat narghilea, singur, alaturi de prieteni sau de familie. In functie de cat de des inhalezi sau de cate persoane fumeaza alaturi de tine, va varia timpul de fumat. De obicei dureaza aproximativ o ora.