Filme de Crăciun pe care trebuie sa le vedem cu toti

Filme de Crăciun pe care trebuie sa le vedem cu toti Filme de Crăciun pe care trebuie sa le vedem cu toti

Este la jumătatea lunii noiembrie, adică sărbătorile sunt chiar după colț. Știm că Ziua Recunoștinței este pe primul loc, dar nu putem să nu fim încântați deja de Crăciun. De la delicii gustoase la muzică și decorațiuni, este cu adevărat cea mai magică perioadă a anului. Unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în acest timp este, desigur, să vizionați câteva filme de Crăciun care sa va faca sa va simtiti bine! Cine nu se bucură de asta? Așezarea pe canapea cu opunga de popcorn, o bere sau un suc.deci, în cinstea acestui lucru, vom trece peste unele dintre cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile, pe care ar trebui să le urmărim cu toții.

Four Christmases În rolul

principal joaca Reese Witherspoon, Four Christmases este un lucru obligatoriu. Comedia ușoară urmează un cuplu care își vizitează cele patru seturi de familii de Crăciun. Fiecare familie pare a fi mai nebună decât ultima. Bineînțeles, se încheie cu un final fericit centrat în jurul vacanței.

Elf

Unul dintre cele mai clasice filme de Crăciun, Elf este unul pe care toată lumea îl va urmări la orice vârstă. Will Ferrel face o treabă fantastică interpretând rolul unui elf care nu a mai fost niciodată în „lumea reală”, explorând împrejurimile sale și aflând cum funcționează lucrurile. Este hilar, ușor și, cel mai important, plin de voie de Crăciun. 

Nightmare Before Christmas

 Există o întrebare despre acest film care încă nu a primit răspuns: Este acesta un film de Halloween sau un film de Crăciun? Răspunsul nostru este, de ce nu pot fi amândouă? Filmul animat este perfect pentru toate vârstele, cu siguranță. Se concentrează în jurul lui Jack Skellington, care se împiedică în lumea orașului Crăciun după ce s-a săturat de Halloween. Dacă ne întrebați, acest film este unul de văzut atât de Halloween, cât și de Crăciun.

Singur acasa

Ah, Singur acasă. Un alt film potrivit pentru toate vârstele. O familie decide să meargă la Paris de Crăciun, apare doar o mică problemă ... Își uită fiul, Kevin. Filmul îl urmărește pe Kevin în timp ce el are timpul vieții sale fiind singur, fără reguli. Este un film plin de acțiune, cu siguranță. Își ia chiar doi escroci care încearcă să pătrundă în casă, dar nu știu ce îi așteaptă ...

Cum Grinch a furat Crăciunul

Nu contează dacă preferați versiunea animată sau live-action a acestui film. Oricare ar fi, cum Grinch a furat Crăciunul este o bază de vacanță. Grinch locuiește în vârful unui munte cu vedere la Whoville. Dispretueste Craciunul. Așadar, își propune să fure orice ar putea avea legătură cu sărbătoarea, astfel încât să nu poată fi Crăciun. Cu toate acestea, lucrurile iau o întorsătură la care el nu s-ar fi putut aștepta niciodată.

Miracol pe strada 34

Un bătrân drăguț pe nume Kris Kringle se umple ca Moș Crăciun la parada de Ziua Recunoștinței Macy's. Acest lucru s-a datorat faptului că celălalt Moș Crăciun s-a prezentat incapabil să performeze. Ei bine, în curând devine Moșul preferat al tuturor. Când pretinde că este adevăratul Moș Crăciun, lucrurile nu merg bine. Totuși, se întâmplă minuni și acest film vă va încălzi cu siguranță inima.

It’s a Wonderful Life

 Clasicul suprem pentru Crăciun, acest film este iconic din atâtea motive. Filmul urmărește un om de afaceri frustrat când un înger este trimis din cer să-l ajute. Apoi îi arată cum ar fi arătat viața lui - dacă nu ar fi existat niciodată.