Filme de succes pe care trebuie neaparat sa le vedeti

Filme de succes pe care trebuie neaparat sa le vedeti Filme de succes pe care trebuie neaparat sa le vedeti

Indiferent dacă intenționați să cheltuiți NYE pe canapea cu bae-ul sau aveți nevoie de ceva de urmărit în timp ce vă îngrijiți mahmureala de a doua zi, ați ajuns la locul potrivit. Am compilat o listă de filme, atât vechi, cât și noi, care vor începe cu siguranță noul an! De la musicaluri și comedii la comedii romantice și filme de acțiune, va fi greu să nu găsești ceva care îți place. Fiecare dintre aceste filme implică mesaje, evenimente sau sărbători, toate legate de NYE. Vizionare fericită și An Nou fericit!

Taylor Swift’s Reputation Stadium Tour

Toți fanii Tay Swift se bucură! Mult așteptatul film de turneu al superstarului pop tocmai a renunțat! Acest film te va pompa și, cu siguranță, te va face să ai o dispoziție potrivită pentru a avea un an de lovitură. Puterea fetei!

Ghostbusters II

Nu toate filmele de pe lista noastră sunt lansări noi ... de aici și filmul Ghostbusters II din 1989. Această lovitură de fantezie / acțiune vă va ține la marginea scaunului și, cel mai important, vă va ajuta să vă ghidați în noul an, cu un zâmbet mare pe față.

Sex & The City

Cine nu ar vrea să sune în Anul Nou cu Samantha, Carrie, Charlotte și Miranda? Acest grup strâns de prieteni ne arată cât de puternică este legătura de soră și cât de importante sunt prietenii buni. Râdeți, plângeți și amintiți-vă cu acest film clasic!

Nașul Partea II

Avem o altă revenire cu filmul The Godfather Part II (1974). Dar acesta este deosebit de special, deoarece acest film include o scenă importantă care are loc la miezul nopții. Spectatorii de pretutindeni vor încerca să programeze filmul perfect cu ora 12:00 la ora lor! Mult noroc!

Rent

Iubitorii de muzică vor fi încântați de următoarea noastră alegere ... Închiriați! Filmul din 2005 se bazează pe muzicalul de succes de pe Broadway ... cue cântă și dansează! Intriga urmărește un grup de prieteni din New York din Ajunul Crăciunului 1989 până la Crăciunul 1990. Ce loc mai bun pentru a petrece vacanțele decât New York-ul ??

Poseidon

Acest thriller urmărește pasagerii de pe o croazieră de Revelion greșită. Un val uriaș răstoarnă nava și tot iadul se dezlănțuie. Veți fi bucuroși să vă aflați în confortul și siguranța propriei case atunci când vă atingeți acest hit!

Survivor

În rolurile principale pe Milla Jovovich și Pierce Brosnan, acest thriller urmează un ofițer al serviciilor externe în timp ce încearcă să prevină un atac terorist în Times Square, în New York. Pregătește-te pentru o albire a articulațiilor câteva ore!

New Year’s Eve

Lista noastră, evident, nu ar fi completă fără singurul Revelion! Acest film are toate celebritățile la care te-ai putea gândi și, desigur, are loc pe NYE în Times Square.

Sperăm să vă bucurați de toate filmele sau de oricare alegeți să vizionați și să aveți un 2019 plin de sănătate și fericire!