Ce frici ai in functie de zodie

Toti avem o teama pe care vrem sa o ascundem, este ceva ce nu putem controla si numai cel mai bun prieten al nostru stie asta. Fiecare dintre noi se confrunta cu o anumita frica. Astazi o veti descoperi din semnul zodiacal.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)Berbecul este insetat de aventura, dar are nevoie de un pic de liniste si pace interioara. Cea mai mare frica este ca relatiile lui nu sunt de durata si ca legaturile pe care le leaga se pot rupe cu usurinta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)Taurul este cunoscut ca fiind ferm, sigur si concentrat. Ceea ce va sperie cel mai mult este sa iesiti din zona dvs. de confort. Va temeti de neconcordanta in acelasi mod in care unii oameni se tem de paianjeni.

Gemeni (21 mai 20 iunie)Gemenii sunt sociali, iubesc sa sarbatoreasca si sa fie creativi. Din moment ce traiesc sa-si exprime creativitatea, se tem ca nu pot sa-si urmezi pasiunile. Au teama de a nu fi cei mai buni dintre toti.

Rac(21 iunie – 22 iulie)Sunteti foarte emotional, opersoana sensibila si, da, aveti o uimitoare capacitate de compasiune si empatie pentru altii. Are sens ca cea mai mare frica a voastra este respingerea. Nu puteti suporta gandul de a va da inima si de a nu avea pe cineva care sa va ofere iubire.

Leu (23 iulie – 22 august)Va prezentati in lume ca o persoana foarte sigura si puternica, dar in adanc va temeti sa nu fiti subevaluat, subapreciat si sa treceti neobservati. Pe scurt, sunteti ingroziti de esec.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)Gestionati lucrurile intr-o maniera ordonata si eficienta. Cele mai mari temeri ale dvs. sunt dezordinea si sa nu fiti auziti. Haosul va face sa tremurati.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)Balanta este despre pace, dragoste si intelegere. Nu puteti suporta conflicte si confruntari si veti face tot ce puteti pentru a pastra pacea si pentru a va asigura ca oamenii sunt fericiti. Va temeti sa provocati neliniste oamenilor si sa-i vedeti nemultumiti de ceva ce ati facut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)Indiferent de provocarile cu care va confruntati, aveti capacitatea de a va ridica deasupra lor si de a va transforma viata in acest proces. Desi sunteti pasionali, va pastrati emotiile cu inversunare. Va este frica de esec, dar ceea ce va temeti cel mai mult este ca oamenii va cunosc sentimentele si incertitudinile cele mai adanci.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)Sunteti liberi ca o pasare, creativi si aveti o multime de energie. Viata poate fi o calatorie salbatica, dar nu se poate obtine destul. Va temeti ca sunteti controlat de o alta persoana si ca nu puteti trai asa cum vreti.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)Nimeni nu poate domina transformarea viselor in realitate, asa cum o face Capricornul. Aveti ambitia si motivatia pentru a atinge ceea ce aveti de gand sa faceti. In tot curajul exista o teama ca nu sunteti suficient de buni si ca nimeni nu intelege viziunea dvs.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)Varsatorii se descurca excelent cand sunt intr-o situatie intensa, deoarece acestia pot sa ramana calmi si sa ajute alte persoane sa gaseasca un sentiment de pace atunci cand au nevoie cu disperare. Varsatorii se tem de a fi eliminati din viata unei persoane dragi si se tem sa nu fie acolo cand cineva drag are nevoie de ajutorul lor.

Pesti (de la 19 februarie la 20 martie)Pestii sunt tipul super-creativ si sensibil. Nu va bucurati de critici, dar ceea ce va sperie cu adevarat este confruntarea. Daca va confruntati cu temerile voastre, veti elimina puterea lor. Daca va este frica de esec, amintiti-va ca din acest esec vine o crestere extraordinara.