Ce Aparate De Bucătărie Poți Păstra În Dormitorul Tău?

Ce Aparate De Bucătărie Poți Păstra În Dormitorul Tău? Ce Aparate De Bucătărie Poți Păstra În Dormitorul Tău?

Când ești la facultate, poate fi dificil să ții o dietă sănătoasă. Este ușor de înțeles de ce „bobocul 15” este un fenomen obișnuit în rândul studenților – nu există unde să faci mese sănătoase! Fără acces la o bucătărie decentă, nu este de mirare că a face mese bune este o provocare. Vestea bună este că poți face ceva în privința asta. Folosind ceva creativitate și electrocasnice mici, veți putea face atât de multe mese diferite. Desigur, fiecare colegiu are reguli pentru ceea ce este permis în camerele de cămin, așa că verificați-vă mai întâi cu colegiul înainte de a cumpăra ceva. Odată ce sunteți în limpede, aruncați o privire la aceste aparate de care aveți nevoie în camera dvs. de cămin!

Mini frigider

Unul dintre cele mai importante electrocasnice mici pe care le aveți în camera dvs. de cămin este un mini-frigider. Nu va trebui să vă faceți griji că gătiți prea mult și că mâncarea suplimentară va fi irosită. Ca să nu mai vorbim, veți avea mult mai multe opțiuni de mâncare odată ce aveți un frigider, permițându-vă să economisiți bani pentru achiziții inutile. Verificați mini-frigiderele pe Amazon - au o gamă largă, cu tot felul de prețuri potrivite pentru oricine.

Blender

Din punct de vedere tehnic, s-ar putea să nu gătiți nimic într-un blender, dar este totuși un aparat grozav de avut în camera dvs. de cămin. Cu un blender, puteți face orice, de la smoothie-uri la supe și dip-uri. A face un smoothie înainte de curs este o idee grozavă pentru un mic dejun sănătos și ușor, care nu va sparge banca. Există o mulțime de blendere pe piață care vor face treaba și nu vor costa un braț și un picior, așa că nu vă faceți griji pentru asta.

Prajitor de paine

Un alt aparat de bază pe care trebuie să îl aveți este un prăjitor de pâine vechi bun! Este un gadget care pur și simplu nu se compară – niciun alt aparat nu poate face treaba de asemenea. Folosiți-l pentru a face toate prăjiturile cu avocado perfect crocante. Este rapid, ușor și atât de ieftin. Ca să nu mai spun că este un aparat foarte mic, adică nu va ocupa deloc mult spațiu. Acum, veți putea să vă prăjiți perfect covrigi și să faceți mini pizza fără să vă gândiți de două ori.

Plită fierbinte

Plitele sunt un lucru grozav de avut pentru orice student de facultate. Acum, nu va trebui să mănânci mese triste și reci. Veți avea capacitatea de a găti mese calde delicioase chiar în camera dvs. de cămin. Din nou, acest lucru vă va economisi o mulțime de bani pe termen lung, deoarece nu va trebui să comandați sau să ieșiți și să cumpărați mâncare tot timpul. Gătitul acasă este mult mai ieftin și mai sănătos.

Mini cuptor cu microunde

Nu am putea completa această listă fără un mini cuptor cu microunde – este un element de bază din bucătărie pentru un motiv. Puteți să reîncălziți sau să faceți o masă rapidă în câteva minute! Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la micul dejun înainte de orele de dimineață - doar faceți niște fulgi de ovăz sau încălziți un covârliș cu pizza și ești de aur! Când nu aveți acces la un cuptor sau la o sobă, acesta este următorul lucru cel mai bun.