Aparate Aer Conditionat 12000 BTU/h

Aparate Aer Conditionat 12000 BTU/h Aparate Aer Conditionat 12000 BTU/h

Cât timp îți poți ține respirația? De ce calitatea aerului nu este egală cu calitatea apei?

Cu câteva luni în urmă, furnizorul de apă a trimis scrisori consumatorilor cu avertismentul că va urma să înceapă un nou tip de tratament. Ar trebui să ne așteptăm, se spunea, că apa noastră ar putea avea un miros și un aspect ușor diferit timp de câteva zile - dar că apa ar fi perfect potabilă.

Dincolo de câteva glume despre trecerea la tuica pe toată durata, episodul a trecut fără incidente. Toți am băut apa, ne-am spălat și gătit cu ea. Suntem încrezători că aprovizionarea noastră cu apă este legiferată pentru curățenie și siguranță. Și este si protejata, deoarece apa este vitală pentru viață. Puteți rezista mai mult fără mâncare decât o puteți face fără apă curată.

Întrerupeți instalatiile pe baza de apa și omul ca dvs. de conditie normala poate rezista aproximativ patru zile, deși v-ați simți destul de îngrozitor chiar și după o zi fără ea.

Asadar, cât timp vă puteți ține respirația? Pentru că aerul nostru interior nu este atât de protejat ca apa noastră.

Un cocktail teribil

Din păcate, zona urbana a tarii noastre nu are o istorie excelenta în ceea ce privește aerul curat. În trecut, guvernul a ratat termenele limită pentru stabilirea standardelor privind calitatea aerului și, adesea, a încălcat pragurile internaționale de poluare

Aerul poluat este ca si un cocktail de ingrediente. Standardul acceptat cu privire la ceea ce constituie aerul „curat” este stabilit de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Se pune o limită de 10 micrograme pe m3 de PM2.5. Este vorba despre particule de poluare mai mici de 2,5 micrometri. Sursele includ arderea lemnului și emisiile de motorină.

O serie de orașe depășesc în mod regulat aceste limite de siguranță ale OMS în materie de poluare

Te îmbolnăvește

Nu ai bea un pahar cu apă murdară pe motiv că probabil te-ar imbolnavii foarte rău. Aerul murdar face același lucru, doar ca durează mai mult. Din fericire, există o conștientizare crescândă asupra impactului unui aer de slaba calitate asupra sănătății noastre. Calitatea slabă a aerului este legată nu doar de mii de decese premature în fiecare an, ci și de o serie de boli, inclusiv astm, boli de inimă și demență. Copiii care cresc în zone cu niveluri ridicate de poluare a aerului pot dezvolta plămâni cu o capacitate de până la 10% mai mică decât în ​​mod normal.

Calitatea aerului interior

Accentul este, desigur, aerul în interior, mai degrabă decât în ​​exterior. Dar aerul din interiorul birourilor și al altor clădiri este un amestec care include aerul exterior. Pe măsură ce accentul pus pe calitatea aerului și sănătatea continuă, am putea fi la începutul unei tendințe în care calitatea bună a aerului interior devine o „caracteristică” pe care utilizatorii clădirilor doresc să si le ofere

La urma urmei, ne așezăm la birourile noastre respirând un amestec de aer exterior plus emisiile de la imprimante, fotocopiatoare, covoare - și colegii noștri.

Sunt disponibile deja strategii și aparate aer conditionat 12000 btu/h, echipamente de ventilație bune împreună cu senzori ușor de aplicat, care ar putea sprijini sistemele de ventilație la cerere. Pentru proiectanți și instalatori aceasta este o oportunitate de a promova o mai bună proiectare și livrare a sistemelor care ne păstrează aerul curat. Dacă avem grijă să fie apă curată într-o clădire, atunci are sens să tratăm aerul cu aceeași grijă și atenție.