Cauzele acneei

Doua din trei persoane ajung in zilele noastre sa sufere de o forma severa a acneei. Cu toate acestea, pentru a trata acneea nu este necesar numai sa investim in sute de produse ce pot transforma aceasta afectiune intr-o experienta de cosmar, ci sa descoperim si sa tratam cauza.

 

Acneea se poate forma fie din cauza alimentatiei gresite, a unor dezechilibre hormonale, dar si a unui stil de viata nesanatos. Totodata, acneea poate fi mentinuta de catre toti factorii mentionati anterior sau dusa catre formele cele mai grave, de aceea trebuie analizati toti factorii posibili.

De exemplu, acneea poate deveni mai agresiva la consumul de lactate, ciocolata, grasimi, produse fast food, dar poate fi si o reactie in urma unor produse cosmetice cu alcool si nu numai. De aceea, tratamentul pentru acnee trebuie stabilit de catre un medic, nu ales random de pe internet sau din magazine. Chiar daca o vizita la un medic nu ti-a adus rezultatul asteptat, nu inseamna ca trebuie sa renunti si sa te reorientezi catre piata online. Acneea este un fenoment foarte vast, iar un alt medic mai specializat iti poate veni cu noi solutii si solicitari de analize amanuntite care te pot ajuta sa treci cu brio printr-un proces de vindecare.