Cat de unici sunt oamenii

Desi tehnologie vine cu o sumedenie de beneficii, tot mai multi oameni nu stiu cum sa profite la maxim de aceste beneficii. Ba mai mult, o serie de oameni au conceptii si aspiratii ireale, cat si afirmatii total gresite.

De pilda, foarte multi oameni au inceput sa caute sfaturi pe internet, pe forumuri, grupuri de Facebook sau chiar la influenceri, despre cum ar trebui sa decurga viata lor si cum ar trebui sa reactioneze in anumite situatii.

Ori este complet gresit sa astepti un raspuns pur valabil de la niste persoane complet necunoscute, care nu au inteles inca cat de unici pot fi oamenii.

 

De exemplu, multe mamici incearca sa descopere ce pastile/vitamine pot functiona pentru o serie de probleme personale, ale sotului sau ale copiilor. Ori solutia nu ascunde in comentariile pe care aceste doamne le primesc. Multe persoane incearca pe aceasta cale sa profite de oamenii aflati la nevoie si le ofera recomandari de produse de la anumite firme, scopul nefiind in principiu tratarea afectiunilor aflate in discutie, ci marketingul. Astfel de persoane nu cauta nimic altceva decat sa-si vanda propriile produse, si pentru ca fiecare corp e diferit, multe dintre aceste mamici omit ca respectivele produse pot sa nu fie tolerate de catre acestea, sa nu aiba niciun efect sau dimpotriva, sa vina cu efecte adverse.

Nimeni nu are interesul si obligativitatea de a se informa si de a oferi solutii reale pentru fiecare persoana in parte. Fiecare om e unic, are tolerante si intolerante, ceea ce inseamna ca solutia e diversa. Chiar daca pentru o persoana a functionat un anumit produs, asta nu inseamna ca pentru aceste mamici ele vor da roade si ca banii alocati nu se transforma de fapt intr-o risipa si intreaga experienta intr-un cosmar.

De aceea, doamnelor si domnilor, informati-va pe cont propriu! Nu mai apelati la fel si fel de persoane necunoscute, la fel si fel de recomandari care se autointituleaza a fi prietenoase, cu rezultate garantate si 100% fara nocivitate. Cea mai potrivita persoana sa va recomande o solutie cu adevarat utila este un medic, si nu oricum, ci prin consult medical de specialitate.